Bukan Blog Kamu: 'Report kat FACEBOOK pasal kematian' .. seramnye!! :(

Monday, February 20

'Report kat FACEBOOK pasal kematian' .. seramnye!! :(

sambungan daripada AKIBAT LETAK GAMBAR DI FB

bila terbaca ni rase seram je... :((

tu yang tak bertudung.. kalau seksi meksi tayang body?

kalau yang bertudung tapi tak sempurna auratnya pun kene jugak...

nak cakap ape pun tak berani...

baca.. fikir.. renungkan... bertindak..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

azam said...

hehehe....beringat²lah

berpesan² selalu

Niza Romli said...

erk...terima kasih kerana mengingatkan.

Diana @ bilakukatacinta said...

betullah bert... Tu pasal lah..menulis kt blog ni kena berhati2..selain jaga aurat..pastikan penulisan kita tak bersifat fitnah.. One more, menulis untuk kebaikan..

BERT said...

saya sedang menyedarkan diri sendiri.. sebab kadang2 saya pun tak betul.. nak kata orang lain tak berani...

dwaty said...

ada gak baca cite ni... ya ALLAH seram la plak....

dwaty said...

ada gak baca cite ni... ya ALLAH seram la plak....

kinn said...

kena berhati2 kan bilanak letak gambar. letak yang patut je.

http://sakinahabdul.blogspot.com/2012/02/teaser.html

Juwita A'fifah said...

Peringatan untuk diri saya jugak. Tp x guna kalau gambar elok di fb, kat luar plak x elok.

Sama2 jaga aurat kita. Huhuhu.

BERT said...

@Juwita A'fifah

ye setuju sangat2!! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...