Bukan Blog Kamu: Padan muka kau kene blok!!! hahaha

Thursday, February 2

Padan muka kau kene blok!!! hahaha

cemana saya boleh terlepas pandang ni ha?
saya baru je blok sorang lagi hamba Allah ni haaa..
ha tula sape suruh buat benda bukan2 di pesbuk
sehingga mengganggu jiwa dan raga saya....
nak tau apekemende yang dia buat???

setiap status saya dia LIKE...
setiap komen saya dia LIKE....
tak kisah la nak like camana pun...
tapi kalo tiap2 komen pun nak like...
kalo lapan belas ratus yang saya komen
semua jugak dia nak like....?

ini telah menimbulkan notifikasi yang terlampau tinggi..
sehingga tak lalu saya nak remove satu demi satu notofikasi
kerna saya mengonline menggunakan empon bimbit pada ketika itu..

lalu saya pun tertanya2 sape plak budak yang rajin like ni...
saya usha profile ada gambar kartun...
saya usha photo dia plak langsung tak ada...
lalu saya usha plak wall dia... wuuu ada macam2....
emosi sungguh budak ni... sebab ada komen2 beliau marah2...

dengan rajinnya saya pun tanya dia...
"sape dia, kenal saya ke, kalo tak kenal saya nak kenal"
lalu dia pun balas "memang tak kenal dan boleh kenalan..."

tanpa membuang masa lagi saya pun meremove beliau
tak cukup dengan itu saya siap blok lagi hahahaha...
aduh tak minat betol tah sape2 yang bajet mistik ni...
orang tanya sape cakap tak kenal plak.. ok fine...
tak minat langsung nak ada dalam frenlis yang suke
mengelaik sehingga menimbulkan notifakasi yang memualkan...
kalo si pengelaik ini saya kenal tu takpela jugak...
beliau telah menimbulkan misteri secara semulajadi...okla takpela...

kepada adik itu yang bernama perempuan..
mungkin jugak dia boleh terjah blog ini dan terbaca disini..
jika anda orang yang saya maksudkan.. saya mintak mahap..
sebab telah terblok anda dengan kejam.. hohooh...
lengkali orang tanye jawab le.. takmo main teketekiteketekuk dah..

ok buybuybuybuybuy..........




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

Cik Lia Lomi said...

uih, memang mistik tu setiap komen dan status dia nak like..

maizatul azrina Yaakob said...

bahaya tol...mesti ase xselamat kan...da lar xkenal..

mizzkechique said...

wahhh, ada peminat.. muahahaha.. bahaya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...