Bukan Blog Kamu: Wordless Wednesday # Family Day @ PD

Wednesday, February 29

Wordless Wednesday # Family Day @ PD

apemende la persembahan saya & cik asven di tengah2 tu haha











kejadian bulan lepas.. lupe nak apdet hehe...
sebelum ini berfamily day di melaka... kali ini
bertempat di PD bersama keluarga mentua cik asven
merangkap keluarga saya jugalah nampaknya...

kejadian selama 2 hari.. tapi kami berkesempatan
untuk join sehari sahaja... sukaneka beraneka-neka
yang dijoin oleh yang lain2 tak dapat kami kecapi
kerana kami sampai lewat atas sebab2 yang tak dapat elak..

acara kolam renang tak dapat dirakam kerana
ada 2 kolam renang.. satu bahagian lelaki dan perempuan..
bila kat tempat perempuan ape lagi bukak tudung lewww...
sangat besss la ini tempat.. harap family day akan datang
buat tempat jauh sikit plak.. plannya nak ke pangkor..
harap menjadi lah tahun depan.. Insyallah.. :)




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

:: Mrs.Eady :: said...

nice!

eMMe said...

best le... lame tak de buat family day, hope tahun ni jadi la, dah beberapa tahun opis posphone, huhuhu...

✿ e e i y s s ✿ said...

besnyer~

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnya.. Kami selalu outing jalan2 je ramai2..tp main2 macam ni tak pernah buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...