Bukan Blog Kamu: Entry Gayat 3 : Zarul Umbrella jadi follower saya la!!

Tuesday, February 14

Entry Gayat 3 : Zarul Umbrella jadi follower saya la!!


halamak.. terkedu la kitaaa.... ececece...
tau blog brade zarul ni pon dari Beautiful Nara...
kisah beliau amik gambar sesame dengan Siti Nurhaliza tuu..
selaku peminat Dato Siti sibuk aje nak tau pasal Tok Ti tu...

baru je share berita dari beliau kisah penyanyi Ann meninggal dunia..
sebab ape tau saya sangat suka dengan lagu Cinta Melankolia tu...

kenapa ni entry gayat yang ketiga???
sebab.. entry gayat yang pertama dan kedua kisah Yana Shamsuddin
jadi follower saya jugak di blog ini.. retis jadi follower ai malu ai haha..

mekaseh pada abg zarul dari kumpulan Umbrella yang emsem tu..
pemes sekitar tahun 1990 an kalo tak salah saya..
masa tu baru sekolah rendah membesar dengan lagu seangkatan
dengan beliau... baru je minggu lepas karaoke bersama suami
nyanyi lagu 'Bukalah Hatimu' alih2 jadi follower sini plak..
kusyuk tengok belog beliau lalu lupa nak follow haha...
dia plak follow dulu.. aishhh...
terus letak link blog brade ni dalam list.. senang nak skodeng hehehe

satu lagi lagu beliau yang popular masa tu sape ingat??
'Ramalan Ku Benar Belaka' pon menjadi siulan masa
saya budak2 dulu sampai saya dah jadi tua sekarang...
haaa tua la sangatttt.... TTDMKA...


meh layan satu lagi lagu yang sedap dari Kumpulan Umbrella ni..
Akulah Teduhanmu... huhu nostalgia sungguh.. layannnn...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

mizzkechique said...

vavava..tahniah.. :)

BERT said...

@mizzkechique

kecik.. sila sila serbu beliau ye hehe

azam said...

serbu....hehehehe
nice.....mintak zarul follow saya gak la camni

BERT said...

@azam

rasenye tak yah suruh pon dia mesti follow kot hehehehehhe

Zarul said...

alah perkara kecik jer..saya org biasa2 jer..folow difolow perkara kecik.
p/s marilah berkasih sayang sesama manusia melalui blog

SoLy SoLicious said...

perghhh..untung la

BERT said...

@Zarul

hehehehe.. ape pon terima kasih banyak2 ehhehehe

BERT said...

@SoLy SoLicious

g folo blog brader zarul ehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...