Bukan Blog Kamu: Tahniah Cikgu Amey.. anda menang lagi hihi :)

KEDAI BABY ONLINE TERMURAH DAN POPULAR!!!

Tuesday, February 21

Tahniah Cikgu Amey.. anda menang lagi hihi :)

sudah saya ompatkan semalam beliau ada pertandingan bola..
dapat juga pasukan beliau mengalahkan pasukan dari
sekolah tok lela itu dengan 2-0... haha lawak betul...
buat pengetahuan untuk sesiapa yang tak tau..
sekolah tok lela itu adalah bekas sekolah beliau
pada zaman tingkatan 1 sampai lah tingkatan 5 dulu...

bila dah menang memang lawak la sebab beliau jadi bahan..
jumpa balik dengan cikgu-cikgu sekolah lama beliau itu..
terutamanya cikgu razali katanya ada bergurau sendawa
"elehhh.. menang ye.. kamu dulu aku yang ngajornyee!
sekarang kamu plak dah lawan dengan team saya menang pulak..
haaa melawan cikgu la tu... blaa blaaa.. blaaaa blaaa"

tah ape lagi cikgu beliau tu bebelkan lagi dalam sendawa gurauannya..
cerita cik asven saya sambil ketawa terbahak-bahak
sebab dulu cikgu razali tu bekas coachnye masa beliau main bola...
beliau hanya sengih manjang dan tak kate apela...

khamis ni ada lagi perlawanan dengan sekolah maahad ehyak pulak..
semoga menang lagi seperti melawan sekolah tok lela dan mrsm itu..
tiap2 minggu ada je game bola... makan bola.. tido bola.. main bola..
saya jadi la bola-bola api kasik jadi pembakar semangat...

oklah.. nak sesiap.. nak pegi pekan lase bersama beliau..
nak beli lauk pauk untuk di bikin jadi makanan suatu hari nanti..
sekian... harap maklong.. selamat pagi.........!!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

azam said...

sekalung tahniah......

kecewa arsenal kalah piala FA

BERT said...

@azam

minat arsenal ke.. macam laki saya la penyokong arsenal..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...