Bukan Blog Kamu: Tips membuang TIMELINE dari facebook

Friday, February 24

Tips membuang TIMELINE dari facebook



khas untuk bukan penggemar timeline yang menyesal...
kepada yang masih menten layout asal.. tahniahhh!!


anda sudah terbuat TIMELINE di facebook?
rasa menyesal dan tanak buat lagi macam saya??
sangat semak dan serabut bila pakai timeline ni kan?

mungkin ramai yang dah tau cemana nak buat..
saya nak kasik lagi buat tak tau cemana nak buat..
saya sudah buat.. memang terhasil bila hilang timeline itu..

tapi jika di view oleh orang lain menggunakan web browser
yang tak sama dengan kita atau PC lain yang tak download ini
maka pengguna lain itu tetap nampak kita pakai timeline lagi..
perkara ini telah teruji keberkesanannya...

untuk membuang timeline itu.. pilih browser kesukaan anda
lalu download pastu tutup browser anda itu dan bukak balik...
certengok certengok di FB anda itu.. hilang sudahhhhh!!!

selamaat mencobaaa!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

eMMe said...

Bert, ada facebook? add la saya kalo sudi, cari Emmi Adnan/emme81@gmail.com, tq.

BERT said...

@eMMe

ada.. ok saya add sekarang jugak.. tanpa berlengah lagi hehe

azam said...

TQ kongsi

azam said...

TQ kongsi

cweet pinky said...

wow ! tp ta gune timeline , hehehe ! penen3

shark said...

shark minat timeline..
dh rasa cam artis bila ada cover photo tu:p

Karukord Jagau's said...

trima kaseeyy...sy dh cuba tuka...ok suda pulih kembali FB saya :) hehehhee

Nurul Awanis said...

tengs kak,akhirnya bleh remove jgk :)

BERT said...

sesame sumesume :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...