Bukan Blog Kamu: BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Monday, February 13

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


lame sungguh tak join blog bro ben nih...
jom sape nak join yang dah lame tak join
atau tak pernah join segmen bagus beliau meh SINI


KENAPA ANDA PATUT BACA BLOG INI??

dengan rendah diri serta sememang orangnye agak rendah ini
ingin mengajak kalian baca blog ini kerana blog ini
telah terwujud hampir 4 tahun dan bermacam2 cerita
suka, duka, gembira, tragik, kerohanian, saspen, lawak, sengal,
informasi dan bermacam2 lagi terdapat dalam blog ini...
ada yang di karang sendiri ada juga dikopi dari email saya
untuk dikongsi di sini sebagai tatapan rakyat dunia ini...

pasti anda tidak menyesal terjengah dan terbaca blog ini haha...
jika tersesal lalu saya pun kesal kerana buat anda kesal...
saya hanya insan biasa yang bisa melakukan kesilapan...
jika anda suka bagus jika anda tidak suka saya tidak bagus haha...

ENTRY MENARIK?

kerana entry ini telah tersharing sebanyak 156 shared...
sharing mering yang paling banyak dalam belog ini....
dan telah terview sebanyak 3k plus plus plus setakat ini...

nak tambah lagi satu boleh??? satu lagi entry gayat dari saya haha
sebab tersharing kedua terbanyak setakat ini iaitu 82 shared...

saya hanya blogger biasa dan tak pemes langsung..
bila entry itu terkongsi dengan banyaknya maka
secara otometik saya jadi jakun sedikit haha....
yang baiknya pada diri saya statistik meningkat
bila entry kita dikongsi dengan banyaknya di FB....

ikotkan hati banyak nak letak entry2 yang saya perasan
dan bajet bess ahah.. tapi cukuplah tu...
nak lagi carik aje kat tepi2 belah kanan di blog ini...
pasti jumpe.... sekian segmen terbaru untuk tahun 2012...





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

39 2 ORANG KATA:

Diana @ bilakukatacinta said...

dahsyat nye bert...3k plkus..plus plus.. Kalau D..3K minus..minus..minus..

Glamer jgk blog u ni

Masz Sidek said...

lepas baca kisah kangkung tu...
takut pula nak makan...
kesian kat anak kecil tu...

dr segmen BA...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

:: Cik Nur :: said...

singgah dari segmen yg sama...

kisah yg masuk paper tu, nape tak warning kan? bahaya tu..ambil tnpa pengatahuan...

apa2pun sy follow sini...

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Rocker Hearted Girl said...

Masuk paper tu bole claim tu.. :)

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Masuk paper tu bole claim tu.. :)

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

shairah said...

owhhhh..da penah la bace pasal kangkung tu dulu...

salam kenal dari segmen ben ashaari..

http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BERT said...

@Diana @ bilakukatacinta

x glamer mane pon.. hanye blogger picisan ehehhe

BERT said...

@Masz Sidek

tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@Pka Rahim
tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@:: Cik Nur ::

malas nak warning.. tak tau nak buat ape hehe

tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@Natasya Naslintq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@Rocker Hearted Girl

nak claim cemana??

tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@Diera Tekikushikatq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@shairah takotkan??

tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@Mohd Hakimi Zulkifly

ok boleh...

tq... dah terjah sane jugak ehehe

BERT said...

@SuparMan SuaRez

tq... dah terjah sane jugak ehehe

aquatwins932 said...

singgah sini :)

http://boboiboyat2pm.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BELOG GILA said...

singgah sini dari segmen yang sama...
follow blog nie jugak...
SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dh masukkan blog kamu dlm blog list..thanks

Maliha ♥ said...

singgah dr segmen abg ben,jum datng sini ... http://mawarmialah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html....

glemer nyerrrrr

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog ni yang mesti dibace & follow juge. lucky no 705. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BERT said...

@aquatwins932

tq terjah sane sudah :))

BERT said...

@BELOG GILAtq terjah sane sudah :))

BERT said...

@Maliha ♥

tq terjah sane sudah :))

BERT said...

@9n0L4
tq terjah sane sudah :))

BERT said...

@Azhafizah[フィザ]

tq terjah sane sudah :))

BERT said...

@myu
tq terjah sane sudah :))

BERT said...

@hafizaiman95 @ fizs

tq terjah sane sudah :))

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
www.pelangianoy.blogspot.com

BERT said...

@ZaroL

ok tq

Nur Zulaikha said...

follower 712..dtg jenguk sini..jom jenguk N.Z kat sane plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...