Bukan Blog Kamu: Make up class - part 5

Friday, March 11

Make up class - part 5



hehehehe terbengkalai lagi.... nak abiskan jugak entry dalam draft ni
dah berkulat dah pasal minggu depan leh cter bende lain lak....
banyak giler nak hapdet.. mcam2 cerita nak digosipkan....



si gumuk2 ni sudah dapat sijill.. yeahhhh!!
bleh mekap untuk orang dah.. sebelum ni mekap2 orang
secara tak bertoliyah hahaha.... tapi tader la niat nak jadi mekap artis ke
atau jadik mak andam ker.. cume minat nak mekap sendri
atau sesape nak rase kene mekap boleh la saya mekapkan...

kalo nak jadi juruandam kene la belajar advance mekap..
ha yang tu baruleh jadi pro mekap punyer...




comelnyer gamba rina kat belakang tu..
so suwitttttttttttttttttttttttttt!!!

opsss abaikan sajer taring saya yang mungkin boleh menseramkan anda..
hiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiii
hmm muda2 dah bersiong.. nakwatcemanalakannn....





haaa inila dia ieffa adam...cantik orangnyer...
terase lebih devab disitu..ohhh...biler nak kurus neh!!






ohhh serabainyer disitu...bila dah diri sebelah rina nih..
wuwuwuwuwuwu...



selesai sudah...so ader sesaper nak belajar mekap...
boleh terjah sini...yuran rm150 jer untuk advance mekap...

http://www.facebook.com/event.php?eid=194007547296937




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

eMMe said...

sweet je u ni vini, gigi taring tu yg wat u lagi sweet tau, cam ai dulu, dah la ade taring, peh tu, gigi mancung ke depan, memaksakan ai pakai braces, dulu i lain, skrg lain, tapi u cantik, gigi taring tu tak pe....i like~ u baby face la dear, i love it!

TWEETY BERT said...

kihkikih.. adehh malu.. ishh saya bersiong ni sebab dulu takot sangat cambut gigi.. nila padahnyer.. huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...