Bukan Blog Kamu: Bert Mau Kawen - Episod 7

Friday, March 11

Bert Mau Kawen - Episod 7



2 minggu lepas terjadinya peristiwa yang di rancangkan
untuk memfainilaizkan kad kawen...
memandangkan ader perubahan maka terpaksalah
pegi untuk merubah segala pembuatan kad sebelum
tokey kedai memaki kami dalam hati barangkali....





kelihatan kedai kad yang penuh dengan kad2 jemputan
banner, bunting, sampul surat, pen, borang, danlelainlagi..

tokey kedai ini bukan lah berbangsa melayu tetapi berbangsa india..
sangat pandai melayan kerenah pelanggan tertuamanya
pelanggan yang banyak cengkadak macam saya ni..
ngehngehngehngeh




gamba2 curi yang diambil menggunakan kemera empon bimbit..
dengan menggunakan khidmat tangan kanan tanpa disedari...
kelihatan kami sedang kusyuk untuk memilih kad mane yang seswai
dan juge melihat bajet untuk kad pulee...


kelihatan 2 sosok tubuh sedang kusyuk untuk berbincang
mengendalikan perbincangan 2 hala antara kami...
akhirnya sudah dapat kate putus maka kami telah
memutuskan untuk membua kad secara berasingan..
sebab aper??? nanti taulah sendiri hehehehe...





"sesak nak amik gambo juge.. nak letak lam blog la tu"
marah beliau dengan tegasnyer...
aku tersengeh2 macam kerang masam akibat saunan itu..
hahaha.. tokey kedai itu layankan sajer....


sesudah menempah kad..
maka kami ke jj bukit raje pule ader sale disane untuk jj card member...
pun samer.. tak beli pape pon dalam jj itu..
kami singgah ke body shop pule..
juge ader sale untuk member.. memang murah la kalo dah sale..
syiokkkkkkkkk dapat barang suddaa.....


sekian........




sinetron hujung minggu

episod satu

episod dua

episod tiga

episod empat

episod lima

episod enam




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

eMMe said...

yeay~ bert nak kawen dah ek....sunuknye...patot la berseri2 je saya tgk anda, hehehehe....

dwaty said...

jengguk bakal pengantin...

TWEETY BERT said...

hiiii hiiii hiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...