Bukan Blog Kamu: Hantu skema, Youtube sedeh, Gadis dahaga ****

Tuesday, March 15

Hantu skema, Youtube sedeh, Gadis dahaga ****


tader mud nak apdet belog arini..

demam tak kebah lagi...

dok kat opis kemain lagi...

picit2 kepala sendiri sejak tadi...

internet pon bleh tahan lehembab macam sepot vavi...

tensen den ngadap tenet yg lehembab ini...



bukak2 anylitic dalam nuffnang ni..

tengok dalam keyword untuk harini....

hek ele.. tader plak penah buat entri macam yang dicari...

cemana leh sampai sini?? tak paham sungguh den ni....




yang last sekali tu macam tu pun ada kaa??

bangpesss betul pencarik itu hahahah




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

fyna said...

jgn lupe mam obat taw...





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

TWEETY BERT said...

baik sis.. mekaceh..

awEEN said...

adoohaiii... macam2 keyword yg kuar ek tweety.. org zaman it mcm tu la.. info di hujung jari kan =).. lekas2 sembuh ye !

TWEETY BERT said...

ha tule pasal.. tak senonoh sungguh mereka2 itu haha.. baiklah...moga saya lekas sembuh...4 hari dah demam ni...huhuh

black_mel said...

zzz...keywords memang pelik2....haha..

TWEETY BERT said...

tulepasal hohoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...