Bukan Blog Kamu: Make up class - part 1

Wednesday, March 9

Make up class - part 1


kalo taselap masuk yang ini dah kali ke 4 aku belajar mekap...
syokk wo.. selain boleh tepek2 kat muke sendri..
boleh jugak aku mekap2 kan orang...


aku join lagi setelah di invite oleh rina salleh dalam Fb..
teruje gitu dengan bayaran rm100 jer..
belajar mekap siang & malam...
di dipalma hotel kat ampang sinun...


waktu kelas belum bermule....




apabila kelas sudah bermule...
pengajaran oleh puan iefa adam serta model yang dijemput khas..

disarungkan kain hitam... tade tujuan khurafat pon disitu..
kain tu bertujuan untuk mengelakkan pakaian kita jadi kotor yer...



dimula kan dengan concealer...
tujuannyer untuk menutup noda2 hitam.. eh yeke..??
untuk menutup segala cela di muke macam bekas jerawat la....



takkkan nak tunjuk semua step????
takleh2... kalo nak kene datang la belajar dengan beliau..
syokk wooo.... bulan 4 ni ader lagi...
untuk advance mekap plak...
tengah pikey2 nak pegi atau tak nih ehhehe...



taraaaaa....sudah siapp...

sebelah untuk mekap siang.. sebelah lagi untuk malam.....


bersambung..............................




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

0 2 ORANG KATA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...