Bukan Blog Kamu: Cerita hot dan sensasi kegilaan blogger

Monday, March 21

Cerita hot dan sensasi kegilaan blogger




kalau dulu suke buat tajuk entahape2..
tapi bila dah belajar dari tips dari blog mane tak la ku hingat
sebab saya pon jenis lupa daratan dan hilang ingatan dan
kerna penyakit lupa yang datang tak diundang itu telah tiba...
maka perlulah saya menukar tajuk entry
agar digemari oleh pembaca serta pencarik maklumat di web browser..
seperti di google contohnye adalah yang terbaik dan
paling ramai orang guna kan kan kan???


mari saksikan bukti yang tidak boleh dibawa ke mahkamah ini...
dimana saya telah mengkopi dari statistik saya untuk setakat ini...

kliklaaaaa klik laaaa kalo nak tengok sepuas hatimu...



so? dah nampak... reffering site yang dah di gunakan...
bila dah guna tajuk entry yang menarik...
serta entry yang tidak menggunakan shortcut sangat perkataanya..
dan pelbagaikanlah entry anda agar ader orang boleh 'tersinggah'
maka apabila pencarik2 itu mencarik seswatu..
maka beliau boleh tersinggah di blog itu..
itule pasal saya selalu buat entry pasal keyword yang pelik2...
malas nak carik entry itu.. tapi memang banyak laaaaa!!


dan gunalah facebook sebagai landasan anda untuk mempromosi
entri anda itu.. kalo menarik maka datanglah kawan2 anda itu...
yang tak ada blog pon kadang2 tanya dengan saya
dan tiba2 berminat jugak nak buat blog....
haaaa.. sudah terpengaruh.. gelakkan dia...
bagus2 satu usaha yang murni itu harus dipuji yer!


tak terkecuali blogger yang pemes..
lagi banyak join segmen beliau lagi banyak pengunjung
boleh datang singgah sini dari blog beliau itu...kankankan??
ramai yang dah terkena ini macam kan???
mesti syokkk gilak masuk segmen bro ben itu...
saya kaloo free2 bleh la menjoinkan diri.. hihihh...
kalo kaki segmen bro ben tu mesti lagi banyak refering sitenye..
tacaye leh la merajinkan diri join segmen beliau..banyak pekdahnyer..






boleh sepak gambar ini dengan mouse anda
untuk tumbesaran yang agak dasyat jugala...


yang ni pula entry2 yang hot dan sensasi di blog ini..
meskipun entry lame tapi tetap dikunjungi hari-hari sampai sekarang..
tapi takle secanggih blog2 yang sudah pemes emesss yer...
taktaula nape.. tapi anda boleh baca entry tu sampai muntah haha...
jangan risau entry ade kene ngan tajuk..
tapena kot buat tajuk lain patu cerita lain.....
takot kene simbah cat pula blog ni kang hohoh....





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga blog ini terus sukses...

TWEETY BERT said...

mekasehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...