Bukan Blog Kamu: Make up class - part 2

Wednesday, March 9

Make up class - part 2





belajar dalam suasana sejuk serta bilangan peserta yang sket
lagi senang nak belajar step by step dari mekap artis nih...
memang terbaekk lah dia mekap...
sesaper mau guna service beliau boleh cek sini



opsss saya tidak tido disitu yerh...
tapi sedang kusyuk mendengar dan menyaksikan dengan hebat hoho...


lepas pengajaran beliau tamat..
maka ader aktiviti mekap kawan2 plak..
ohhh time ni gabra la sket...
luper plak nak snap gmba kawan yg aku mekap tuh...







kelihatan cik rina salleh tengah kusyuk dengan kemeranye..
saya sudah siap.. maka boleh la jenjalan amik2 gamba hehe
lepas setel mekap2 orang.. bleh la mengisi perot untuk dipenohkan...
terdapat meegoreng yang digoreng agak masin
serta kuih muih yang sedap gak..
serta kopi dan teh o sebagai penghilang dahaga
di kala petang yang hujan lebat itu..



kelihatan disitu sosok2 tubuh yang agak gumuk bertudung pink
sedang pelahap untuk mengambil makanan untuk dilantakkan...
burpp Alhamdulillah dapat minum petang.. kenyang sudah...


bersambung....................




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

eMMe said...

nak tgk hasilnya....u mesti dah pandai make up skrg kan...i pakai belasah je...tringin gak nak gi kelas make up....huhu...

TWEETY BERT said...

hmm boleh la jugak sket2 hehehee... nanti ader lagi kalo nak join mohlee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...