Bukan Blog Kamu: Mengamuk mencarut di FB.. kan dah kene main!! haha

Thursday, May 24

Mengamuk mencarut di FB.. kan dah kene main!! haha


suka sangat luahkan bermacam perasaan di FB?
perasaan marah, geram, sedih, kecewa, gembira semuanya nak
dikongsikan dalam FB.. ikut suka andalah.. hak anda.. takde sapa
yang nak halang.. cume berpada-pada.. takut ada kawan yang meluat nanti..

cemana boleh meluat? yela setiap 5 minit diluahkan macam2...
setiap hari penuh dengan rasa kecewa geram dan marah sahaja..
jenuh wall tu semua dia punya luahan.. dalam frenlist saya ada yang macam tu..
tak kenal pun.. dah meluat saya hide kan news feed dia haha.. tak semak dah!
setiap luahan yang dikeluarkan mencerminkan peribadi anda sendiri..
saya? lame tak buat status luahan di FB.. tapi dalam belog ada pulak tisstiss..

saya nak sentiasa beringat macam entry saya sebelum ini..
kenapa bahaya baca la sendiri.. sama la macam kes kat bawah ni..
duk mencarut memaki hamun.. dah kene main dengan kawannya..
mesti bengang gila kan? kita yang melihatnya cume ketawa je haha..

cube klik kasik besar sikit boleh tak? kalau tak nampak la...


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

JunAina said...

Huh...Saya pun jarang2 update status kat FB. Login jengah2 kejap logout...

Jenis yang smapi nak gi buang air pun nak citer tu yang menyampah, agaknya tak der kerja kots...

LiNda said...

tau xpe...dah meluat tengok orang yg setiap mse nk update, dah tu jnis nk gi mandi pun nk gtau..Haiyoooo

are_lin@yu said...

luah kat blog blh?hehe..

Masz Sidek said...

fb sy tu tempat singgah sekejap jer... sy lbh utamakan blog... heheheh

Cinta Misteri said...

Hahaha... CiM pown ada rmai kwn mcm tu. Sumer bnda nk kongsi, klau stakat gd morning, nk g shoping, jom joging, nk msk apa...ok lg. Atleast kita tau dmana kwn kita if anythg hapen or kongsi idea mskn bg surirumah.
Ni tk...posting yg CiM tk suka.; bosannya! mencar0t yg bkn2... kut0k sana sini, smpikn nk g b&r#k pown nk bgtau. Apadaaaa!

Yumida said...

hmmmmm....kehidupan diorg kan ala2 artis gitu....

Karukord Jagau's said...

kihkihkih....mcm2 pesen org kat FB :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...