Bukan Blog Kamu: wow!!! nampak sedap lah aiskrim ni...! nak satu!!!

Tuesday, May 22

wow!!! nampak sedap lah aiskrim ni...! nak satu!!!


aiskrim ni tau.. bukan najis di dalam tandas tu plak..


nyummy...nyummy... amacam ??

nampak sedap ker tak??? berselera tak tengok eskem ni??

kalo sejuk mesti lazat kan ?? bubuh2 kacang sikit ke kan..??

hua hua hua hua.. gilersss betul diorang ni...

punya banyak design yang boleh dibuat.. kenapa la bentuk macam ni

yang direka untuk di makan?? sangat jijik dan kotor walaupun makanan!

iyyyyewwwwwwwww.......





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

Cik Nur said...

aiyakk..! pic yg last tu lagi xlalu nak tgk..nmpak cm real..! walaupun sebenarnya tu aiskrim yg dah cair..huhuhuh

Tentang Kita said...

klu mcm nie la..sesedap mana pun ice cream tu tentu x lalu nk mkn...otak nie terus direct kt "benda alah tu"

Masz Sidek said...

loya rasa tekak ni tengok pic terakhir tu... nampak real... dan pengotor...

are_lin@yu said...

suka mkn aiskrim..tp klu tgh mkn tgk ni trus tak jd..haha

aimaniman said...

akak pun x mow laa,.. eee gelinyee..

Anis Nisa said...

uwekkkkk....euwwwww...

Asyiqin Haulisah said...

err. ok takpelah. sedap lg aiskrim malaysia tu.

Karukord Jagau's said...

jd ilang selera nk makan....huhuhuuu

Mummy Princess said...

macam dah tak ada design lain nak buat.....

mizzkechique said...

erkkk...

LiNda said...

lor..gelinye. Walaupun aiskrim tu sedap cmne pun linda tetap rse geli nak makn. huuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...