Bukan Blog Kamu: Review Blog Baru : Blog Encik Amirul Khairudin

Wednesday, May 30

Review Blog Baru : Blog Encik Amirul Khairudin


Akhirnya siap juga setelah 2 minggu saya menolong menyiapkan dan
mengemaskinikan blog baru ini hasil tulisan daripada encik amey..
siapakah encik amey ini? beliau ialah suami saya sendiri kehkehkeh...
berjaya jugak saya menghasut beliau supaya menulis dalam blog semula..

Untuk makluman, ini adalah blog ketiga yang dihasilkan.. kerana
blog pertama dan blog kedua yang saya buatkan dulu tidak aktif serta
saya telah bekerja kuat dalam berfikir apakah email dan password blog itu..
tiada jawapan dan akhirnya kami berbincang dan memutuskan untuk 
membuat blog baru ini... boleh lah anda terjah nanti ye hihi..

sepenuhnya saya sebagai editor dan beliau sebagai sutradaranya..
berkonsepkan menulis apa sahaja yang terfikir di kotak fikirannya..
jom terjah ke blog beliau.. sebagai sokongan moral yeayy.. !!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

MizzTina said...

terjah!!!

Masz Sidek said...

ok sy terjah... :)

Pn. Sheila@CC said...

terjahhhhhhh.....

Mr.B[e]ave[R] said...

alamak..smoge blog baru ni kekal:)

Tentang Kita said...

saya sudah ziarah tuan punya tanah

eMMe said...

okey dah terjah n folo beliau Bert!

are_lin@yu said...

blog hubby dear ya..hehe..nk trjah..hehe

BERT said...

tq sudi terjah hehe

LiNda said...

cik husband pon de blog ye, bgus2. Linda da terjah..:)

LELAKI INI said...

jom usha

syahirah said...

ok . jom geledah blog tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...