Bukan Blog Kamu: Jahat punya makhluk.. demi duit sanggup buat macam ni?

Tuesday, May 22

Jahat punya makhluk.. demi duit sanggup buat macam ni?


sekadar memanjangkan berita jahat dari sini untuk sesapa sahaja
supaya kita lebih berhati-hati.. tapi kalau dah terkena macam mana ye?
menurut sumber ini, mereka memaklumkan bahawa..

"dah dua kali member saya kene kat sini.. diletaknya minyak atas jalan,
celik je mata, mamat towing ni mesti ada.. apa kehal nya minyak atas jalan?"
berhati-hati dengan mamat baju biru ini si kaki towing car..

Lokasi : Seri Kembangan, Selangor

sebenarnya dah banyak dengar cerita jahat dari towing car buat camni..
saje bikin orang eksiden pastu datang dengan bangga sekali..
gile betul buat duit dengan cara menganiaya orang.. benci kejahatan begitu!!
semoga kita dilindungi dari manusia yang tamak haloba...
mereka yang dah pernah buat.. belum kena kat diri sendiri memang la kan..
dah terkena nanti haaa.. baru tau jering tu rasanya manis ke payau!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

LiNda said...

teruknye perangai, kalo la sampai orang terbunuh dsebabkan eksiden tu mcm mane. Tak rse bersalah lgsung ke

Gaung aka fahamimajid said...

yang kess macam ni memg tak tahan nie.. mencari rezeki ikot cara yang susahkan orang ramai..kalu jadi pada keluarga meke apa lah rasanya..

jom jom Baca : entri warna MERAH Menyala , Penyamun Tabung Masjid Genius, Tukar Kod Iklan Nuffnang Terbaru

Cik Nur said...

perrgghh..demi duit snggup dia bahayakan nyawa org lain..! ish..!

hati2lah siapa yg lalu kawasan tu... pandu perlahan2..

Romeo Laut said...

Ermm.. bukan nak kata kerja tow truck ni tak elok, tapi kalau kena sampai dua kali dengan orang yang sama, ada patut report polis. Boleh jadi kes.

eMMe said...

ish! bahayanya...
jahanam kereta
jahanam poket
jahanam la dowang ni
jahat betol!

kene hati2 ni..tak leh amik lap baring kat sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...