Bukan Blog Kamu: Piala Thomas : Lee Chong Wei tarik diri - Peter Gade menang!

Tuesday, May 22

Piala Thomas : Lee Chong Wei tarik diri - Peter Gade menang!


baru je semangat nak tengok perlawanan di antara Dato Lee Chong Wei
dan Peter Gade dari Denmark tadi.. terus rasa semangat jatuh !!! arghhh...

LCW dah tarik diri.. beliau baru je dapat 2 mata dan kakinya tergelicik
lalu terjatuh ke belakang... sakitnya bila tengok keadaan kaki beliau..
apetah lagi beliau yang merasainya... jelas depan mata kakinya terlipat
dan buku lalinya membengkak... aduhhhh sakitnyaaaa!!!

bak kata pengulas sukan arena ni.. nampaknya kasut yang dipakai itu
mungkin baru mungkin juga tak sesuai dengan kakinya...
alaaa sedihnya.. nampak LCW menangis kekecewaan..
saya pulak rasa nak nangisss... isk isk isk isk..

akhirnya LCW terpaksa mengalah dan memberi kemenangan kepada
Peter Gade... eee tak sukeee tak sukee... dah tade rezeki nampaknya..
kene tunggulah kaki nya sembuh semula.. kesiannya!!!

semoga pasukan Malaysia yang lainnya dapat memenangi dalam Piala Thomas,
harapan penuh kepada pasangan Tan Boon Heong dan Hoon Thien How
sekarang ini sedang beraksi.. semoga berjaya pasukan Malaysiaaa!!!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

Hafiz Rahim said...

adoi..hilang semangat..

Masz Sidek said...

huhuhu... sedihnye...

eMMe said...

rasa nak nangis baca..n can imagine, huhuhu....takpe la. LCW, rehat la dulu..lagi pun dia dah jadi STAR kan...

Cik Nur said...

Loooo....yeke..? ishh2...kesian DLCW... !

Rizki Pradana said...

postingan2nya sangat bagus, menarik dan bermanfaat,,terus menulis,,karena dengan menulis kita bisa mengembangkan imajinasi kita dan menjadikan kita lebih kretaif..serta kadang bisa menghibur orang lain.. ^_^

salam kenal
kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
folloback juga ya buat nambah temen sesama blooger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

Tentang Kita said...

kesian kt LCW sbb beria2 nak bg kemenagan pada malysia..malaysia seolah2 harapkan LCW seorg jer...mana pelapis negara?

are_lin@yu said...

ala hilang seri chong wei tak main..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...