Bukan Blog Kamu: MYDIN IPOH KINI DIBUKA!!

Monday, May 21

MYDIN IPOH KINI DIBUKA!!

akhirnya kini dibuka di Meru Raya Ipoh pada 18 Mei yang lepas..
satu-satunya cawangan Mydin yang terbesar di Malaysia kini terletak di
Bandar Meru Raya juga dikenali sebagai Putrajaya Perak..

lepas ni takmo dah ke tesco lah.. lari pulak ke mydin..
boleh guna kad meriah yang dah bersawang lama tak guna tu..
masa duk subang jaya dulu selalu la shopping barang dapur di mydin sane..
dah pindah perak shopping barang rumah di tesco ipoh la pulak..
rasa ralat la jugak.. takde la besttt mana pon tesco tu..

senangla untuk mereka yang nak datang guna kenderaan awam..
boleh naik bas atau juga ETS (electric train system)...
selain tu kemudahan seperti wi-fi, food court, surau, tandas, ATM,
parking yang percuma, dan macam2 lagilah malas la nak taip haha..
selain tu yang bessnya.. 2 aktiviti yang biasa kami buat pon ada kat sini..
pusat bowling dan pusat karaoke yang berada di tingkat 2... yeahh!!
mana saya tau? sebab saya baca kat sini haaaaa....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

eMMe said...

Ingat Putrajaya KL je de Putrajaya, Ipoh pun ade, pergh!! Ipoh Mali sungguh,hehehe...

LiNda said...

bestnye,dulu mase linda study kat seri iskandar x banyak pilihan mall pun. Asik2 gi jaya jusco. Bosan betul.

Cik Nur said...

teringin nak g.. tapi mesti ramai org.. tgklah ahad ni ada kenduri kat ipoh, kalau bkesempatan bolehlah singgah.. :)

Saya Disini said...

best la org2 ipoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...