Bukan Blog Kamu: tak sihat? rehat jela.. tu pun nak kecoh! haha

Wednesday, March 28

tak sihat? rehat jela.. tu pun nak kecoh! haha

2,3 menjak ni kureng sihat pulak.. takde la demam, pening ke..
cuma badan tak berapa nak kuat.. makin lama makin lembik..
malas pun mula menjelma bila terlebih rehat...
bila dilawan sakit tu dengan buat kerja bertambah pulak sakitnye..
sudahnye kene saun dengan cik asven sebab buat jugak kerja..

bosan.. asyik baring je.. main internet? lame2 pun bosan jugak..
nak tengok TV? siang2 hari memang tak layan TV..
ntah takde cerita bess pun nak dilayan.. tapi malam2 ada la..
selera makan yang haritunya dah pulih jadi tak pulih pulak..
nak makan ape pon tak tau.. malas nak makan...
tapi perut lapar mintak diisi.. haiyya.. cemana tu..

minggu depan ada check-up di klinik sini..
nak cek peyut kata nurse masa saya cek awal bulan aritu..
kene buat reminder ni.. takut lupe plak ada temujanji..
harap klinik sini dapat permudahkan urusan untuk
menghantar saya ke hospital besar untuk buat echo..

ade ke suruh saya carik report dari IJN yang dah lebih 10 tahun
dulu dan ntah mane menghilangnya report itu...
setelah berbincang dengan abang serta akak saya maka saya
akan turut kata mereka yang menyuruh saya agar meminta
surat rujukan dari klinik untuk dihantar ke hospital besar
untuk membuat pemeriksaan jantung yang baru...

dah mengandung.. jantung perlu diperiksa sebab ada sejarah..
mungkin sudah baik.. mungkin belum pulih lagi...
tapi saya tak suka la buat echo itu.. sakittttttt wooo!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

are_lin@yu said...

xsht ke?jgn lpa mkn ubt tau..skrg byk lah org dmam..msim kot..jga dri n kdngan sama..;-)

eMMe said...

alahan n pembawakan budak org tua2 ckp, take care..rehat tau.. jgn lasak2 sgt, heeee~

LiNda said...

besela ibu mengandung memng cmtu..yg penting jage diri yer...

azam said...

ibu mengandung memang camtu...nak manja² skit...hehehe

Karukord Jagau's said...

mengandung ni mcm2 kerenah bulih jd woooo...apa2 pun jaga diri ok ◕‿◕

Saya Disini said...

semog cpt sembuh

Cik Nur said...

pbawa budak mmg cepat penat, rehat2 kanlah diri..
tapi kalau nak kena marah dengan husben lagi, buatlah keja..hhihi

ape2pun, rehat2 la ye.. jgn buat keja berat2..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ini adalah komen terima kasih kerna sharing ur luvly month of birth di ww is
..................................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/10wordless-wednesday.html
..................................................
moga singgah lagi. (ini komen segera copy paste sementara waktu, will come soon tau (^____^))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...