Bukan Blog Kamu: Percutian ke Hatyai dibatalkan kerana....

Friday, March 2

Percutian ke Hatyai dibatalkan kerana....

macam tajuk karangan plak...
mengikut tarikh yang telah dijadualkan hari ini
kami sepasang lakibini ingin ke hatyai
bagi proses penyambungan hanimun lagi gayanya...

tapi apakan daya.. hanimun kami sudah tamat...
percutian ini terpaksa dibatalkan apabila kami
dapat berita yang saya telah mengandung...
perjalanan atau percutian kami di mana2 terpaksa di sekat..
demi menjaga anak dalam kandungan yang baru je 2 bulan..

masih baru.. belum tau kondisi rahim macamana...
lagi pulak saya masih mabuk kepayang...
letih dan tido macam beruang kutub dapat salji...
demam mula menular, mual dan loya sepanjang hari..
nak jenjalan pun tak lalu.. malasssss sangatt....
laparnya toksah cakap sampai penat nak makan...
oh maaf ini bukan rungutan.. tapi sekadar berkongsi rasa
yang mana sama nya lebih kurang dengan ibu hamil yang lain..

yang dinanti dah tiba tapi belum muncul keluar..
waktu untuk berhanimun sudah tamat..
cukuplah hanimun selama 9 bulan yang lalu hehee...
kini nak menempuh 9 bulan untuk membawa perot yang berisi..
kepada yang mengirim itu ini.. harap mahap hehe..
tak dapat nak pegi dan nak beli kiriman rasmi itu..
sekian.. harap maklong...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

11 2 ORANG KATA:

EYFAalias said...

Alhamdulillah! Hehe. Happy tak? happy tak? Hehe. Congrats ya! Jaga diri elok-elok. Jangan buat kerja berat-berat. Honeymoon tu tangguh dulu nnt leh g sekali dengan baby :P

ariana said...

Tak jadi g honeymun pun takpe..atau tggu pergi bertiga nanti lagi best kan..Tahniah n take care ye..:)

BERT said...

ehhe mekaseh... nampak gayanye camtu la.. :))

LiNda said...

hehe..bestnye pregnant..jage diri ye,nanti bile2 boleh g honeymoon lagi kan..:)

BERT said...

@LiNda

betol betol betol hihi

Tentang Kita said...

tahniah....semoga sihat hendaknya

BERT said...

@Tentang Kita

tq tq tq :)

Mrs L0lla said...

Alhamdulillah..da peknen..jaga kandungan baik-baik..Saya p0n tgh menunggu berita baik ni..

Masz Sidek said...

tak jadi pergi bercuti time ni pun tak apa... baby dlm kandungan perlu diutmakan... semoga akak n baby dlm kandungan selamat dan sihat...

BERT said...

@Mrs L0lla

inysallah ada tu nanti.. tunggukan saatnye hehe

BERT said...

@Masz Sidek

memula rase frust takpat pegi.. tapi bayi ni lagi utama.. trus kensel.. wuwuwu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...