Bukan Blog Kamu: Saya nak beranak pada................

Thursday, March 1

Saya nak beranak pada................

secara normal atau pembedahan tak berani nak kata..
bergantung kepada kesihatan.. orang kata sebaiknya normal lah kan..
semalam cuma buat urine test aje.. hari ini baru nak buat buku..
setelah saya pergi klinik pagi tadi untuk membuat buku pinky itu
maka dimaklumkan rupanya saya dah 2 bulan bila masuk march ni..
haiyya.. tak perasan ape pun.. saya lasak kemain lagi sebelum ni..
bila dah tau peknen terus jadi lembik lemah gemalai haha...

macam2 nurse tu cek itu ini.. saya sengih2 je tersipu2..
ambik darah sampai 2 botol.. abih darah saya woih.. haaihhh..
nasib baik lah dah biasa enjet vitamin C kat lengan ni..
takde la rase sakit sangat.. nurse tu tegur sebab saya
tengok darah tu kene sedut macam penyengat nyamuk..
dia suruh saya pandang tempat lain takut pengsan.. ehhe..

saya sengih je.. sebab bukan penggeli dengan darah..
lagi pun dah 2,3 kali ada pengalaman keje klinik swasta..
memang biasa sangat tengok darah pekat hitam melekat.. iyyeekk!
setelah selesai semuanya maka isnin depan ni saya
kene datang balik cek dengan tuan dokto plak..

makanya dengan itu.. ade 7 bulan lagi saya akan terberanak..
waaaa takutnyeee... hehehhee. rase cam kejap je 7 bulan...
bulan sepuluh.. bulan 9 tu adik saya kawin pulak..
mesti tengah sarat agaknye.. yeeahh boleh rilekkk.. haha...

nota lutut : beriye je amik gambar buku pinky ngan UPT tu..
tapi kecewanya tak dapat nak transfer dalam PC ni...
tak boleh bace plakkkkkkk!!! haihhh.. dengki nih..
dah kene virus la memory card ni.. eee mencikkkk!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

Diyana Norman said...

bestnye ngandung huhu
jage diri leklok kak... huhu

blogwalking dr bloglist hiwhiw

BERT said...

bess jugak.. hehe.. tq yaa..

Cik Nur said...

moga selamat semuanya.. Amin..!

fizafantagirO said...

jaga diri ngan kandungan baik2 tau =) .. sy takut ambil darah .. takut jarum .. uuuhhh..

Tentang Kita said...

saya ingin mengandung tp belum berhasil...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...