Bukan Blog Kamu: Nak seribu daya, kalau tak nak banyak la dalih kau!

Monday, March 26

Nak seribu daya, kalau tak nak banyak la dalih kau!

amati gambar ni betul-betul...
ni bukan lawak tapi ada motivasi disitu nampaknya heheh..

meskipun hidup mereka nampak susah..
tapi jika hati sudah mau, kita pun boleh bikin maa...
orang lain rumahnya ada pool atau snooker set..
atau kalau takde pun boleh pegi pusat snooker
yang berhampiran tapi mereka tak ada...

jika hati dah berkehendak.. sendiri pun boleh bikin...
orang kata.. sama tapi tak serupa..
hendak seribu daya tanak seribu dalih kan kan kan?
tak dapat set yang betul2.. yang ala-ala real punya
pun boleh kan? konsep yang sama mungkin
keselesaan itu kurang.. ala nak seronok dengan kawan2..



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

LiNda said...

hendak seribu daya kan..tapi genius jugak mereka ni, gune tanah je tu kan..:)

azam said...

hehehe.....boleh ke ni???

eMMe said...

main snuker dlm suasana begitu lagi best kan...hehehe...

fizafantagirO said...

cayalahh ! hihihi ..

are_lin@yu said...

ayu sokong 100%..ukur baju dibadan sendiri..hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

super kretip ok cik bert..

Cik Nur said...

tjuk entry dgn gmabar mmg sesuai..kalau seribu dalih, diorg xdapat main benda tu kot..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

super creativ kan? hendak 1000daya... kita pun buat macam tu ok jugak kan.. xde la membazair det.. baru ukhwah! (^___^)

dwaty said...

memang tak rata tapi... janji dapat main...

Maya Diana said...

ok la tu....suka2 dulu..yer tak...same goes to me...hehehe
ok la...lepas gian nak main...

jemputan khas:Para bloggers yg kiut miut n encem2 semua....apa kata share N3 u olls kat web ni RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe

Karukord Jagau's said...

cepat2....jgn lambat...ni kalau ujan ni abeh punah meja tu....hohooohohoo

ariana said...

bagus idea diorang ni..tak de buat cara takde..nak seribu daya kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...