Bukan Blog Kamu: Berdakwah di dalam TANDAS!!

Friday, March 2

Berdakwah di dalam TANDAS!!


berdakwah tu memang perkara yang sangat2 baik..
tak kira jua mana anda berada untuk berdakwah...
meskipun berdakwah di dalam tandassss!!!!!!!
tak percaya? mari kita saksikannn....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

semuanya betul... tapi tak macam vandalisme ke neh haaa??





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

shark said...

hehe
xtau ler nk cakap apa.
tp kira ok ler kasi note kt ctu:)

misshannajr said...

niat baik tp salah tempat kot! boleh jer tulis kat kertas then tampal kat luar toilet rasanya lbh baik kot hihihi!!

Masz Sidek said...

kalau dia buat elok2... lepas tu lekat kat pintu sebelum masuk tandas lagi bagus... kalau menconteng kat dinding tu nampak kotor jadinya.. ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...