Bukan Blog Kamu: Friendster dulu VS Friendster terkini

Monday, March 12

Friendster dulu VS Friendster terkini


antara social networking yang glemer suatu masa dulu
semestinya Friendster.. pastu wujudlah pelbagai
segala website yang lebih kurang sama..
Myspace, Tagged, Hi5, dan tah ape lagi la lupe la..
sebelum kewujudan FB yang sangat popular sekarang ini..

saya pun bermula dari Friendster yang didaftarkan kira2
kalau tak silap tahun 2005.. mula menjejak kawan2 baru
dan lama.. tak kurang juga saya mula blogging dari friendster
sebelum saya jumpa blogspot yang best ini hehehe....

memang ketagih macam2 penagih.. hari2 nak online...
lepak CC berejam2 sebab nak main friendster ni hehe..
lepas masuk alam pekerjaan pun sama main jugak..
sehinggalah FB mula menular.. ramai sudah mula beralih arah..

kemudian saya masuk ke alam myspace.. pun ketagih
macam penagih.. tapi tak lama.. sebab myspace cepat bosan..
maka saya pun mendaftarkan diri dalam FB kira2 tahun 2009
dan saya dah tinggalkan semua website yang lain...
ingat lagi anda2 si kaki friendster dengan layout begini??
tapi sekarang dah lain dah.. bila dah tak maju habis
semua dah ditukarnya.. akaun saya pun dah lain..
segala isi dalam akaun friendster saya semuanya lenyap
baru ingat nak delete gambar ke.. usha2 profile dulu ke..
tapi dah takde.. sebab semuanya dah bertukar ... certengok!


jadi game plak.. nak tarik si kaki game supaya bermain friendster..
baru ingat nak korek gambar lama dalam tu.... eyyaii!!!!
dengan marahnya.. saya pun delete sudah akaun tu..
padan muka!!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

cweet pinky said...

taderr frenster , twos brmula dgn myspce ^^

Cik Nur said...

lama dah xbuka akaun FS ni..lupa dah paswordnya..huhu

Cik Ecah said...

haha siyes! lama dah tak on9 friendster heeee

arasewel said...

Sebenarnya pemberitahuan da lama.
diorang suruh backup balek sgala yang kita ada kat fs kalo bnda itu bermakna bg kita.

Saya pernah buat entry pasal itu bln april tahun lps. Try tgk sini untuk info :)

http://mimishyou.blogspot.com/2011/04/sila-back-up-profile-friendster-anda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...