Bukan Blog Kamu: Penangan Vanilla Coklat memang HEBAT!!!

Tuesday, March 20

Penangan Vanilla Coklat memang HEBAT!!!



berita minggu lepas.... kini hendak difilemkan pula
drama bersiri yang katanya rating setinggi 4.5 juta penonton..
sampai habis tengok cerita ni apa kaitan vanilla coklat
dengan isi cerita ni.. ke saya yang tak paham cerita.. haha..

cerita ini akan bermula pengambarannya Mei ini
dan akan ditayangkan tahun depan...
yang lebih menarik team vanilla coklat ini juga
akan melakukan pengambarannya di Paris atau Rome..
wahhh suasana yang romantik gitu...!

bertuah la blog2 yang menyediakan full video yang mana
kadang2 saya pun tengok jugak di internet jika terlepas
nak menontonnya di TV3... gerenti rating naik habis...!

nak tau kenapa?? saya pun terkena tempiasnnya sikit..
ada la 2,3 entry buat pasal vanilla coklat ini..
tiba2 pageview dan unique visitor juga melambung tinggi..
tak pernah2 statistik menjulang tapi bila buat entry
pasal drama hangat ni terus menjulang naik...
habis je cerita ni takde lagi dah statistik menjulang tinggi..
kembali kepada statistik yang biasa2 itu.. haha....

memang dasat la penangan drama ni....!!!
sempat juga saya printscreen apabila statistik menjulang sikit..
pageview dalam sehari pada ketika sehari
dan selepas drama itu ditayangkan...
biasanya blog ini dalam 1k-2k saja sehari...
tapi sebab drama hangat ini terus naik mendadak...



top 6 keywords pon dari drama ini jugak...
tapi yang ini bukan tempoh seminggu..
tapi dalam tempoh sebulan...
memang ramai pencarik dan peminat drama ini...



statistik dalam tempoh 2 minggu plak...
hari drama itu ditayangkan... memang naik..
tapi bila dah selesai.. kembali balik pada yang biasa..

statistik dalam blogspot yang terkini...
dapat la menumpang sikit dari blog2 lain yang
sangat tinggi statistiknya kihkihkih..
terima kasih khas buat peminat drama ini...



ehemm harini ada drama baru la yang bertajuk
Tiga Janji yang saya copy sikit sinopsisnya....cam bes je!!

Drama 3 Janji dibarisi pelakon popular tanahair antaranya Liyana Jasmay,

Shahrizal Jaszle, Shah Iskandar, Ana Dahlia, Idzham Ismail, Hanez Suraya,

Ungku Ismail, Roy Azman, Rosnah Johari dan Zara Zya..


Mengisahkan tentang Dalia dan Khursyi yang berkawan baik sejak kanak-kanak.

Mereka saling memahami dan menyayangi akhirnya menjadi kekasih.

Malangnya, sebuah tragedi telah meragut nyawa Khursyi apabila mereka

dalam perjalanan ke sekolah untuk mengambil keputusan SPM.


Dalia redha dengan pemergian Khursyi dan sentisa ingat kepada 3 janji

yang pernah dilafazkan oleh Khursyi untuk mencari teman hidup yang

boleh menjadi sabahat terbaik, menjadi kekasih terbaik dan menjadi

suami terbaik buat Dalia.. Apakah kemunculan Kamil dan Yassin dapat

menggantikan tempat Khursyi dalam hati Dalia serta menepati 3 janji tersebut?

SUMBER









Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

azam said...

fuh...hebat....

hehehe.......terbaiklah

Masz Sidek said...

tak saba nak tengok filem ni... nak tahu kesinambungan cerita ni... :)

mizzkechique said...

tu diaaaa

Diana @ bilakukatacinta said...

BERT..gempak U...statistik ribu riban..

Saya Disini said...

bnyk giler

Cik Nur said...

cerita yg ganti vanila coklat ni pun, macam best kan.. :)

jgn lupa tgk mlm ni.. :)

LELAKI INI said...

tak berapa nak suka vanilla coklat

LELAKI INI said...

tak berapa nak suka vanilla coklat

kinn said...

kite xlayan sgt citer ni. prefer bicara hati. hihi :)

http://sakinahabdul.blogspot.com/2012/03/10-cara-penjagaan-kanta-lekap.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...