Bukan Blog Kamu: Nak main game masa kerja jangan sampai KANTOI!!!

Thursday, March 22

Nak main game masa kerja jangan sampai KANTOI!!!


rasanya bukan ada kat malaysia ni kan?
meskipun di negara orang pun tapi kat malaysia pun sama je..
tengah kerja main pesbuk jap.. main blog jap.. main game jap..
orang kata nak relax-relax sambil kerja ye tak hehe...
masa saya kerja dulu pun ada jugak selit-selit main game haha..

tapi kalau kes macam ni kan.. dah beratur punya ramai
takkan tergamak di hati itu nak main game spider solitaire plak tu!!
kesian aci-aci yang sedang beratur dengan wajah
yang cukup sadis kerana berdiri lama menunggu giliran..
kalau ada nombor takpela juga kan.. boleh duduk
dan tunggu aje no giliran dipanggil oleh mesen haha...

nak main tu main lah.. tapi biarlah waktu yang sesuai..
jangan sampai kantoi dengan majikan atau CCTV...
sape plak yang rakam aksi aci ni main game haha.. lawak!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

3 2 ORANG KATA:

Udinz.com said...

haha..malunya..tertangkap!

are_lin@yu said...

Terkantoi tu yg xbez..hehe

zur said...

kebetulan makcik tu tgh nk tutup game yg dia main mse takde org sebelumnyer kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...