Bukan Blog Kamu: Pengantin paling serasi dan sensasi di dunia!

Wednesday, March 28

Pengantin paling serasi dan sensasi di dunia!

terketawa sikit bila tengok pasangan pengantin 2 sejoli ini..
jahat tau.. ada ke muka mr bean ni di edit jadi pengantin melayu..
mentang-mentangla wajah beliau lucu dan tidak lucah..
siyan kat mr bean kene sakat dengan wajah yang sebegini rupa..

teknik super impose yang boleh tahan menjadi hahaha...
tak tahan tengok muka mr bean yang jadi perempuan tu..
nampak real pulak.. kihkihkih.. ayu gituuuuuuuu hehehe...



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

msredcheesecake said...

Pengsan kalau jupa pengantin camni...hhee...

Karukord Jagau's said...

geli lah...hahahhaa :D

LiNda said...

hehe...ayu nyer pengantin pempuan tuu.adoii..kreatif tol dorang ni

eMMe said...

hahaha..rasa nak cubit dua2 pasangan pengantin ni, hahaha~

Masz Sidek said...

hahaha... boleh tercalon pengantin paling popular...

mizzkechique said...

mcm pinang dikacip².. hancur..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...