Bukan Blog Kamu: Persamaan Jep Sepah dan Shahrol YB

Monday, October 31

Persamaan Jep Sepah dan Shahrol YB


ada sorang pelakon baru.. namanya shahrol YB..
tak pasti plak apesal nama dia ade YB...
dah 2,3 drama lawak dia dah muncul...

asalnya saya tengok dia dalam cerita cinta tampal...
bess citer tu.. memang lawak sungguh beliau itu..
saper yang tengok mesti tau....





ini jep sepah.. ala mesti ramai dah kenal kan...
saper plak shahrol YB tuh...

haaa beliau adalah shahrol YB... cuba tengok gambar..
terai carik gamba beliau yang dekat2.. memang tade...

aper plak persamaan antara shahrol Yb dengan jep sepah??
mereka sangat lawak dan yang pastinya.. suara mereka
hampir sama... kalo dengar si shahrol ni bercakap..
memang saling tak tumpah macam jep sepah...

tacaya nanti dengar.. malam ni ada satu drama baru
dah masuk episod 2 la kalo tak silap di astro prima
pukul 10 malam ini.. tajuk drama ape tah panjang sangat..
ader si shahrol ni berlakon nak ngorat si milah... hi hi hi..

tuje nak cite.. haha tade pe yang menarik pun..
saje nak bagitau suara mereka hampir sama...






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

BlueiceButterfly said...

~suka Jep Sepah..hehe lawak dia best :)

SoLy SoLicious said...

jep lg best kot..heee

Nabila said...

Ske shahrol so sweet n hnsem

Shafiq Mujahid said...

@Nabila

dia too memang sweet.. huhuhu
banyak sweet lah dari ensem hik3 ^^

ChientaHatyAien said...

Hyeee ! diowg sangat serupa. .kalau tak tengok sharol bcakap , mmg akan di sangka jep y bcakap. .kan ? ^^
saya lebih mnt dgn JEP ! dalam hati ada NADZRI ! <3 saranghae . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...