Bukan Blog Kamu: aku dah follow.. kau tak nak follow aku ye!!!

Thursday, October 27

aku dah follow.. kau tak nak follow aku ye!!!


saya akui memang dah jarang terjah blog2 baru
masa yang ada memang saya manfaatkan untuk mengapdet blog...
sehingga terlupa pada FOLLOWER yang sudi follow di blog ini...

ape yang menghairankan lagi menjelekkan...
saya perasan yang saya kehilangan follower..
nak gelak pon ade.. mungkin mereka memfolo saya..
lalu saya terlewat untuk memfolo balik dan mungkin tak folo langsung
sebab saya pon dah tak ingat mana satu yang belom folo haha..

satu hal pening... dimana apabila datang mud saya nak memfolo balik..
saya cube klik pada follower itu.. tapi tiada link disertakan..
cemana saya nak folo?? lainla kalo dia tinggal jejak di chatbox
ataupun tinggal jejak di komen2 bahagian entry..

satu hal lagi.. bila2 blogger baru yang memenuhkan blog mereka
dengan gajet2 sampaikan nak tekan butang FOLLOW cukup payah!
tapi tape.. saya redha je.. sebab tu bukan blog saya...
saya tetap gak follow meskipun bising dengan lagu2...
mungkin itu ujian buat saya.. takpe.. saya redha je...

yang menjadi bahan lawak saya harini bila saya terpandang
bahagian follower dah ada plak yang hilang...
dulu saya pernah baca blog2 yang bising followernya dah hilang..
kini nasib saya plak jadi macam ni... takpe.. saya tak kisah..
tapi saya tergelak sebab mesti follower itu marah dengan
kelembapan saya untuk memfolo mereka itu.,...
lalu mereka unfollow balik saya dengan tragiknya agagagaga...

saya ingat nak pasang banner la...

"JIKA TAK IKHLAS NAK FOLLOW BAIK TAK PAYAH FOLLOW"

hahhahaaa.. bleh ke buat camtu.. haha..
bersepah2 blog saya follow.. dan tak semua blog follow saya balik..
tade koje saya nak pegi unfollow mereka.. sebab tak ingat pon
sape tah saya follow haha... saya tak kisah follower sket atau ramai..

ape yang saya kejar adalah mengasilkan entry tak kira
merapu atau meraban terbaik atau terbalik dan yang pastinya untuk
mementenkan unique visitor 100 dan ke atas...
itu adalah cukup bermakna untuk melayakkan diri mendapat BE..

sekian laporan budak perempuan yang gila BE hahahaa....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

10 2 ORANG KATA:

Ku Azhar said...

btl 2 kak!!!! serious kadang2 bukan xnk follow...follower widget xde..nk buat scara manual dh penuh quota dh..xpe la..kita follow je la slagi blh :)

Tentang Kita said...

penah jd mcm nie...susah2 sgt x yah follow

SoLy SoLicious said...

banyak org banyak ragam

azam said...

follow je.....

komen sekali

Rai said...

hehehe..camtu pun ada..macam2 jenis manusia dalam dunia ni kan..

dwaty said...

ramai follower tapi takde yang baca pun payah juga kan... saya memang dah malas nak follow blog lain... melainkan blog tu memang best... tapi sape2 yang follow saya... saya akn follow dia balik... kalau tak follow tu masksudnya saya tak jumpa link dorg...

Cik Asma BLuppy said...

sy pom kena mcm ni jgak..T_T

Lyaa Suriany said...

pun penah jadi kat sy.
haha

Cik Lia Lomi said...

sampai macam tu, tak apa redha jer. yang penting entri terbaek..Lia like..

zariffzarifah said...

hoho betul tu klo nak follow biarlah ikhlas... bg saye anggap follower nie kawan2 baru rase best ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...