Bukan Blog Kamu: HIBURAN : 2 Cara Diet Cara Cepat & Lambat

Sunday, October 30

HIBURAN : 2 Cara Diet Cara Cepat & Lambat

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskan badan. Seorang lelaki di kaunter memberitahu mamat tadi, "Kami menawarkan 2 program disini. RM50 untuk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat'."

Mamat tu pon berkata, "saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try kuruskan badan." .... " ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

Mamat tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk,berpeluh.


Perempuan tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dgn saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar sampai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. " wow.. mmg senang nk turun berat bdn,.. memang berbaloi aku bayar RM50 td" katanya seorang diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur oleh pemuda di kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih utk mencuba versi 'cepat' pula.

"baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit di dalam bilik itu, datangla seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder itu berkata "saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat ......... hehhehheee"



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

2 2 ORANG KATA:

SoLy SoLicious said...

hahahaa.... mati la die..

cik chinta said...

ekekekekek...seyes menakutkan tauuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...