Bukan Blog Kamu: Tanah runtuh di Genting Highland semalam

Friday, October 21

Tanah runtuh di Genting Highland semalam


Dah lama tak pergi genting highland ni..
tapi cuaca sekarang pun tak begitu baik..
kerap hujan.. dan memang musim hujan...

pada sesapa nak pegi jenjalan di GH
mungkin boleh tukar destinasi...
sebab semalam ada tragedi tanah runtuh..
nasib baik sorang laki tu cedera ringan aje....
mana tau itu berita meh layan berita kat bawah ni...


GENTING HIGHLANDS: Seorang lelaki cedera ringan selepas kenderaannya
terkena runtuhan tanah di Kilometer 13.9 menghala ke Genting Highlands,
pada jam 11.30 malam semalam. Dalam kejadian itu, mangsa berusia 40an yang dalam perjalanan
ke pusat peranginan Genting Highlands dihantar ke klinik berdekatan bagi mendapatkan rawatan.

Tanah runtuh berlaku akibat hujan lebat sejak petang semalam membabitkan laluan menuju
ke arah Genting Highlands dan ia tidak menjejaskan pergerakan trafik di sekitar kawasan terbabit.
Tinjauan Berita Harian di lokasi mendapati pihak polis sudah membuat lencongan
bagi memastikan kenderaan menghala ke tanah tinggi itu dapat meneruskan perjalanan.

Bagaimanapun, wakil media tidak dibenarkan menghampiri kawasan tanah runtuh
di mana kerja pembersihan sedang dijalankan.

SUMBER BERITA




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

5 2 ORANG KATA:

misscha said...

aku bru je g last week....seb bek x de pe..

azam said...

musim hujan ni.....memang macam tu

misz beauty said...

mujur xde plan nak ke sana this week..

sape nak tiket moto gp jom join contest!http://miszbeauty.blogspot.com/2011/10/tiket-moto-gp.html

SoLy SoLicious said...

xjejak lagi genting..huhu

mizzkechique said...

br plan nk g sn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...