Bukan Blog Kamu: Wahai suami jawablah telefon boleh tak?

Monday, October 31

Wahai suami jawablah telefon boleh tak?

dah baca? saya terjumpa gambar ni yang diaplod sape tah
dalam muka buku sape tah.. haha.. lawak plak rasenye...

tapi saya tade la centu... zaman bercenta mungkin jugak suke miskol
banyak kali sampai abess betri... hahaha..
tapi bila dah kawen miskol 2,3 kali.. tanak angkat bizi la gamaknye tu..

biasanya perempuan memang suke telepon banyak kali
berbanding lelaki.. sekali tepon tak angkat malas dah nak tepon kan..

so anda wahai isteri kategori miskol yang mana satu??? hehee..




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

7 2 ORANG KATA:

azam said...

:) hehehe

merajuk kot....HAHAHA

mizzkechique said...

garangnya.. hahaha

Mizfantagiro said...

hihihi..lawak tul..!

Diana @ bilakukatacinta said...

bila dah kawen ni..kalau called tak angkat..dah tak marah2 dah...dah phm dia bz..kecuali kalu menda penting..D ping jek dalam FB dia...heheeh

SoLy SoLicious said...

hahaha....8kali mmg dh thp geram teramat tu

cik chinta said...

oke..pastikan tak sampai 8 miskol..ekekekek

Suwaibah YS said...

hi..
salam kenal

very intersting facts..sbb kna ke batang hidung sendiri.. hahhaa

and bila dh kahwin mmg xde la lebih dri 3 misscall unless ade benda urgent yang x menyempat nak ckp kat umah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...