Bukan Blog Kamu: Bengang tapi suke........ASTRO SUPERPACK,,

Tuesday, October 18

Bengang tapi suke........ASTRO SUPERPACK,,

Setelah 2 bulan menanti akhirnya terpasang jugak
estrow kat rumah yang baru saya pindahi ini...

punyela bengang.. bayangkan.. 3 kali isi borang...
telepon toksah cakap la.. melambung bil tepon sebab
asyik tepon budak estrowwwwwwwwww ni jerla
asyik tanye bila nak pasanggggg!!!

skang ni budak DIGI dah mengamok...
tanye kami bila nak bayar bil DIGI yang dah melambung naik...
nak je aku reply mesejnya bagitau..

"alo.. dapat gaji nanti kami bayor la..mane pena miss bayar kome!"

tapi oleh sebab mesen yang hantar mesej kompom tak reti baca mesej kan?
so gua abaikan saje.. buaat dono je.. dapat gaji nanti kami bayor keh..

memandangkan skang ni ada pakej baru la kononnye..
kami pun melanggan superpack..bess jugak..
sume channel ada.. yang penting channel mustika wajib ada..
dan cik asven wajib ada sports pasal sume rancangan sukan dia tengok..
terutamanya EPL... sebab dia skang mabuk main apekemende tu??
fantasy football?? apemende tah game tu aku pon tak paham..

tapi kang dah banyak sangat channel bukan nya tiap masa
ada cerita bess.. asyik2 ulangannnnnnnnnn ajee!!
time ada citer baru syok la nengoknye heheee...

okla berbaloi langgan pakej ni... tak silap kalo harga sebenar
boleh cecah 17+.++ tapi leh jimat.. kami bayar RM132.50 je..
ape yang pentinggg.. kami hepiiiiii melayan tiviiii ader HD hihiihih...

sekian laporan budak gayat yang bengang tunggu estrow lambat pasang!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

Pn. Sheila said...

wahhh... syokkk la tu..... harus la duk ngadap dpn tv ja ni... hehe

EZAN IDMA said...

layan tv je la pasni hikhik

EZAN IDMA said...

layan tv je pas ni hikhik

mizzkechique said...

suke lettew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...