Bukan Blog Kamu: Kaki drama : Jiwa & Lara, Soffiya dan Cinta Elysa

Friday, October 14

Kaki drama : Jiwa & Lara, Soffiya dan Cinta Elysa



bila dah terjebak menonton drama bersiri mesti nak tonton sampai habis..
hanya menonton seorang diri pada mulanya...
kini terjangkit pada cik asven jugak yang menemani menonton drama...
ala buat hiburan semata2.. mana yang buruk jangan diikutkan...
janji kewajipan jangan di alpakan bersama kan?....



drama ni saya suke tengok dan nak tau akhirnya cerita ini...
terjebak dari episod pertama lagi bila menyaksikan gadis malang
yang dibela ayah tirinya seorang doktor yang merogolnya...

semangat nak tengok sambungannye isnin ni lepas fiona dah berkawen..
emosi je bile tengok drama ni kan...(untuk sape yang tengokla)
bengang je tengok fiona kawen jugak.. bak kate cik asven..
"kalo abg mmg tinggal la pompuan jahat camtu"
dah terhutang budi terpaksa la illyas kawen kate aku...
lepas tu dipujuk2 hati ... "alaa drama je.. bukan betol2 pon"
suke tengok tiz dalam drama ni innocent je..
ayu sungguh beliau pakai baju kurung je... alahai...tomel2...



satu lagi drama mingguan ni cinta elysa...
lakonan mantap fasha dengan johan...
kalo segi bakat.. memang suke tengok fasha berlakon..
orangnye pon cantik.. perangai dia kat luar tu lantak dia lah..
tak amik port langsung hohooh...

tapi macam ader satu benda yang saya macam perasan...
rumah mewah keluarga elysa ni dengan rumah mewah
keluarga encik kamal dalam cerita soffiya macam same je.........hmm..

drama di kala malam sebelum meniduri bersama cik asven...
drama jiwa dan lara... boleh layan la... sebab ader aron aziz je hihi..
tapi yang bessnye cite ni.. aron aziz jadi jahat wooo...
siap bunuh2 orang bagai.. hero remaja nye plak si fauzi nawawi...
mula2 tengok macam tak sesuai je aron jadi jahat...
tapi dah dasar pelakon hebat.. bawak ape watak pon jadi...
menjadik jugak aron jadi jahat.. rase benci jugak dengan beliau
yang hidup dengan penuh kepuraaan sampai berjaya menipu
untuk menjadi kaya raya..

sedang menanti hero si jiwa untuk membuat sesuatu..
dan nak tengok ape kesudahannya kejahatan si zaman itu....

sekian laporan drama bersiri di tivi tigaaaaaaa....

kat astro warna suke tengok drama cinta tampal...
bikin saya dan cik asven ketawa mengencet-ngencet hikhikhik





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

4 2 ORANG KATA:

BeloG MTT said...

Semua cerita ni wajib MTT tengok..Kalau terlepas siap tengok kat website tv3 lagi.. Hehehe :D

! cik ai A.K.A hajar ! said...

cik ai da terjangkit ngan drama soffiya ni. tiap2x ari nk blek kije awl. ha3x. hebat tul penangan soffiya ni. (,")

SoLy SoLicious said...

nk sgt tengok soffiya...tp x berkesempatan

mizzkechique said...

layan soffiya n cinta elysa je.. muehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...