Bukan Blog Kamu: Entry Gayat : Bila Cik Irine Nadia datang baca entry ini

Thursday, April 26

Entry Gayat : Bila Cik Irine Nadia datang baca entry ini


sape tak kenal blogger comey kiyut si irine nadia ni cakap?
selalu usha je blog dia.. tengok kesungguhan beliau buat bisnes..
muda2 dah pandai buat but bisness... kagum!! bagus betul..
selain kehidupan beliau seorang remaja serta tunangan orang..
nak kawen dah.. bertuah la si jejaka yang memilik irine nih..

tak silap.. 2,3 minggu lepas dia ada masuk TV9 rancangan Saffiya tu..
saya tak sempat tengok.. tapi dah tengok balik dalam TONTON..
dia serta blogger remaja femes lagi sorang.. si Fatin Liyana..
rugi sape tak tengok.. mereka berdua ni ada kasi tips blogging..
selain menceritakan kisah hidup mereka bersama blog kesayangan..


sebahagian nuffnangers datang singgah.. telah di prt sc pagi semalam..
semalam saya buat entry pasal saya menang shell RM20k kan?
beliau datang sat baca entry tu.. hehe.. terasa tersuke je bila blogger
femes ni datang sini sat baca entry lalu terkomen di FB saya..

hehe.. tq adik irine.. memang kadang2 saya ada gak kacau dia di Fb..
bukan kacau apela.. komen atau like aje status dia kalau rajin hehe..


sekian entry gayat siri 4... ada siri tau hahaha...
nak baca saya jadi gayat bila jadi blogger ni? haha.. meh sini..





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

LiNda said...

linda pun suke tgok blog irine tu, best byak tips n review produk kecantikan. Orgnye pon comel je

siti kektus said...

oh. siap ada siri ea kak. hehe :)


irene tu cantik. :))

azam said...

:) hehehehe....nice je

bila diaorang nak jenguk blog cokia saya pulak?

Cik Nur said...

waaa....bestnya..!
insyaALLAH satu hari nanti blog ni pun akan fames..!

are_lin@yu said...

wahhh beznya tahniah2..blog dear pun femes jgk..hehe

~Sweet Honesty~ said...

berbangga saja dgn blog sndiri.. okeh bebehh..(^_^)

syafiqakarim said...

die ngetoppp~~~

BlueiceButterfly said...

~bestnya..jeles3..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...