Bukan Blog Kamu: Zizan Raja Lawak sakit.. terlantar di wad

Monday, April 30

Zizan Raja Lawak sakit.. terlantar di wad


alahai siyannye brade jijan nih... semoga beliau cepat sembuh hendaknye..
dari sumber2 yang dibaca.. (tak ingat plak baca kat mane.. FB tak silap)
beliau sakit keradangan otot akibat kekurangan rehat...

tengok beliau di super spontan pun macam kurang sihat je..
terutamanya masa dah game yang terakhir tu kalau siapa perasan..
nampak muka dia macam moody je masa game dikir spontan tu..
kat melodi pun tak ada kan...(tak tengok tapi boleh tau cemana? hihi)

semoga Zizan dapat berehat secukupnya dan dipantau dengan doktor..
semoga cepat sembuh zizan.. ramai peminat mendoakan beliau.. aminn






Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

azam said...

semoga cepat sihat ye

Pokok Manggis Depan Rumah said...
This comment has been removed by the author.
Pokok Manggis Depan Rumah said...

semoga cepat sembuh zizan..

Nyue said...

hope zizan cepar sihat..

Huda said...

ala siannya dia, moga cepat sihat..tulah perasan jugak kat super spontan

LiNda said...

kesian zizan...semoga dia cepat sembuh

are_lin@yu said...

baru tgk kt s.spontan..mmg game last npk mck xshat ja zizan.huhu..moga dia cepat sembuh ;-)

eMMe said...

aa'ah akak perasan... jumaat lepas nye Super Spontan, Zizan tak brape perform sgt... rupenye dia tak sihat ek... mmg patot rehat la zizan, aktif bebenor...tido kurang , muka tak bermaya... sian dia... duit byk pun takde maknanya..kalo kesihatan tak jaga...hehehee...

BERT said...

betolll... betolll.. betol...

Karukord Jagau's said...

Oooo demam rupernya dia....

dwaty said...

memang nampak sangat... teruta kat melodi... episode yang lama... nampak sgt tak cukup tidur... semoga dia cepat sembuh...

Cik FaRiZaM said...

moga zizan cpt sembuh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...