Bukan Blog Kamu: Ustaz Don tunangan doktor Mesir, minat Linkin Park

Thursday, April 26

Ustaz Don tunangan doktor Mesir, minat Linkin Park

Perihal tentang Ustaz Don Daniyal Don Biyajid...
fenomena pendakwah yang baru.. boleh kata beliau seorang
ustaz yang sempoi.. kelakar.. bersahaja.. cool.. dan 'berisi'..
apa sahaja yang disampaikan olehnya boleh memberi kesan kepada
penonton termasuklah saya sendiri.. selalu tengok video beliau di
youtube sahaja.. boleh tergelak.. boleh tersedih sambil memungut
sesuatu ilmu yang bermanfaat selain dari menginsafkan jiwa dan raga..

jangan tak tau.. beliau merupakan tunangan kepada cik Husna Mohd Zain
bakal seorang doktor dari Universiti Kaherah di Mesir sana...
bertuah la kan cik Husna dapat Ustaz Don yang semakin diminati ramai ni..
selain itu, beliau peminat kumpulan Linkin Park yuuu...katanya lirik
dari kebanyakkan dari lagu group tersebut berunsur kemanusiaan...

seronok saya baca kisah hidup beliau sejak dari beliau bayi,
zaman kanak-kanak beliau, remaja dan sehinggalah dewasa
sehingga beliau menjadi seperti yang sekarang ni...
sangat kagum dengan pencapaian beliau.. semoga Ustaz Don ini
terus berjaya menjadi pendakwah dan pensyarah yang terbaik
dan boleh mengajak lebih ramai manusia ke arah kebaikan...

kat mana saya baca kisah hidup beliau tu? nak tau jugak?
nak copy panjang sangat.. meh layan SINI....



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

14 2 ORANG KATA:

LubLy said...

moga bakal generasi kita spt dia..insyaAllah

Huda said...

naper tak boleh bukak link tu? huhu

azam said...

saya pun minat

lin kin park.....dalam bahasa thai
lin - kera
kin - makan
park - sayur

HEHEHEHE

mizzkechique said...

bertuah..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

banyak dapat pahala jadi ustaz..
sebab org ikut "saham" yg org buat pun akan dapat kat yg mengajak tu..
kene rajin2 mengajak org buat baik la kan jika kita bukan ustz mcm ni.. :-)
Pokok Manggis Depan Rumah

Pn. Sheila@CC said...

waaahhh.. lin kin park.. sy pun minat.. hehe

LiNda said...

linda pun minat linkin park, dr zaman sekolah dulu..hehe. Bewrtuahnye prmpuan tu dpt ustaz don

BERT said...

@huda... link tu dah boleh bukak dah.. sori yek hehehhehe

are_lin@yu said...

ayu suka info ni..peminat ustaz don disini..hehe..
yg tau ustaz don pensyarahkan..hujung minggu ni dia ada di masjid bangi..jom pergi ramai2!!!

Cik Nur said...

nur salah seorg peminat ustz don..!
mmg apa yg di sampaikan oleh ustz don ni masuk dengn mudah dlm ingatkan kitakan...

eMMe said...

hensem ar ustaz sowang ni, wow! layan linkin park yea... rock la Ustaz! cayalah!

siti kektus said...

kite pon minat sangat tengok ceramah ustaz don ni. rasa senang nak faham. tak lah mengantuk. :)

BERT said...

memang ustaz ni bess.. sorang lagi ustaz azhar idrus.. hehe..

BlueiceButterfly said...

~untungnya tunang dia..suka cermah dia jgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...