Bukan Blog Kamu: Selamat Ulangtahun Perkahwinan Pertama - Bert & Amey

Monday, April 30

Selamat Ulangtahun Perkahwinan Pertama - Bert & Amey

30 April 2012 kini menjelma.. setelah dihitung oleh saya
sejak minggu lepas lagi hihihi... kalau dulu menghitung hari nak kawen..
tahun ni dan seterusnya menghitung hari nak sambut hari ulangtahun..

plipplopplipplop kejap je dah setahun.. kalau dulu sambut enibeseri masa
bercintan.. 10 tahun sudah mengenali beliau.. pahit manis kelat payau
semuanya dirasai dan akhirnya bersatu kerana sudah ditakdirkan bersama..

dinikahkan 30 April tahun lalu dan dikendurikan pada 1 Mei tahun lalu jugak..
dikendurikan lagi sekali pada 11 june untuk belah lelaki di kg gajah perak..

masih belum melahirkan seorang anak tapi akan dikeluarkan nanti
Insyallah bulan 10 berduekan 24 haribulan tahun ini... syukur
Ya Allah dengan kurniaan suami dan bakal anak yang dilahirkan....

sambutan? ntah tak tau lagi hari ini hehe.. yang pastinya pagi ni saya
kene pergi klinik untuk buat pemeriksaan lagi.. sehingga la petang nanti..
sambut enibeseri kat klinik jela nampaknya.. haha...
alaa esok kan cuti.. boleh la bercengkerama di mana2 untuk mengecapi
ulangtahun pertama kami sebagai lakimini...

semoga hubungan kami diberkati dan dirahmati oleh Yang Maha Esa
di panjangkan jodoh hingga ke sorga dan dilindungi dari anasir-anasir jahat
serta diluaskan rezeki juga dikurniakan cahaya mata soleh dan solehah...
aminnnnnn....




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

15 2 ORANG KATA:

Mimie said...

tahniah sis.. semoga bahagia hingga ke akhir hayat bersama yg tersyg & ank2 yg soleh dan solehah.. :)

Masz Sidek said...

selamat ulang tahun perkahwinan yg pertama kak... :)
Semoga kekal bahagia dunia akhirat dan dikurniakan zuriat yg soleh solehah... :)

Ayu Iman said...

congz sis!!semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan di kurniakan ank2 yg comey serta soleh solehah..amin =D

Huda said...

Tahniah semoga kekal ke akhir hayat..

azam said...

alhamdulillah,....selamat ulangtahun

are_lin@yu said...

semoga terus bahagia dear..moga berpanjangan..dan kehadiran baby nanti membawa sinar dalam family..ayu tumpang happy ;-)

eMMe said...

hepi 1st aniversary, jap je dah stahun ek.. moga bahagia bersama suami n bakal anak2 mu Bert!

BERT said...

mekaseh sume... aminnnnn sume doa2 kalian itu...

Cik Nur said...

Amin..! Selamat ulangtahun perkhwinan..!
semoga kekal abadi bersama suami dan bakal ank yg tercinta..!
. moga ALLAH sentiasa merahmati bert sekeluarga spertimana ALLAH merahmati baby di dalam kandungan...Amin..!

LiNda said...

tahniah bert..semoga terus berbahagia ke akhir hayat. Bestnye dah nk dpt baby ye..:)

Cik FaRiZaM said...

slmt ulang tahun sis.

moga bahgia ke akhir hayat.n dimurahkan rezeki...


amin

BlueiceButterfly said...

~tahniah..semoga kekal bahagia dan ceria..:)

mizzkechique said...

epi enibeseri dear... =)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Amin.. semoga kekal hingga akhir hayat..
alhamdulillah dah nk dpt cahaya mata..
semoga di mudahkan urusan semua nya :-)

Pokok Manggis Depan Rumah said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...