SHOPPING : KEDAI BABY ONLINE TERMURAH DAN POPULAR!!!

Tuesday, April 3

Faizal Tahir Bekas Pengulas Sukan Berita RTM



ooo yeke?? dah tengok iklan kat rtm baru la tau
yang faizal tahir ni bekas pengulas sukan dulu-dulu
sebelum beliau jadi penyanyi dan malatopp sampai sekarang..
yela.. mana la perasan kan.. masa beliau jadi pengulas sukan ni
mesti saya ketika ini budak2 lagi.. dan saya juga bukan
penonton berita sangat pun.. hehehe...

saya tertengok iklan di rtm... ada muka dia jadi pengulas sukan..
cari-cari di youtube takde pulak.. mungkin ada tapi saya tak jumpa..
masa zaman muda nampak skema je dengan rambut kemas dan pendek..


tapi sekarang lebih macho dengan gaya rockers dan
berambut panjang.. makin tua makin emsem gitu yah hehe..
ape pon saya minat jugak dengan lagu dan suara dia..
memang mabeless.. meskipun bukan juara OIAM itu..
tapi beliau kalau nyanyi.. sentiasa bertenaga dan power..yeah!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

9 2 ORANG KATA:

dwaty said...

lah ye ker???
nampak sangat muka budaknya...

Huda said...

oh serius? baru tau laa..skemanya..huhu

Masz Sidek said...

suka dengat FT nyanyi... suara dia memang power...

azam said...

mudakan???...hehehe

Tentang Kita said...

suka ngan gaya faizal tahir bila dia memberi pendapat n menjawab soalan...

Cik Nur said...

hehehe..baru tahu..tgk baju time dia jadi pengulas tu..beso beno..

Cik Lia Lomi said...

Lia pun baru tahu ni..

dyan said...

ada tengok gak kat rtm...seriously lain sgt2...kan bagus kalau ada kat youtube...

cx's said...

i love FT! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...