Bukan Blog Kamu: Nostalgia : Game ular dalam Nokia 3310

Friday, April 13

Nostalgia : Game ular dalam Nokia 3310

awal kemunculan ni telepon ni cukup glamer..
budak2 sekarang tak pakai dah empon bimbit camni kan..
tak rasa kenikmatan telepon lama ni haha..

bunyinya yang monophonic mengikut irama lagu
sama ada cipta sendiri ataupun dimasukkan kod2 lagunya..
sangat senang digunakan meskipun tak secanggih
empon bimbit sekarang tetapi benda ni sangat nostalgia..
ada warna kuning, biru dan hijau sebagai lampunya..
saya dulu pengguna lampu hijau dan berbackgroundkan hitam..

zaman saya beli dulu harganya lebih kurang RM350...
mana ada sangat empon canggih masa tu kan...
tapi revolusi empon bimbit cukup berkembang pesat..
daripada berfungsi biasa sehinggalah yang macam kita ada sekarang..

game ular dalam empon nokia 3310 ni paling cukup glamer dulu
untuk menghilangkan bosan di kala boring haha... kan kan kan?









Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

azam said...

sekarang nak cari 3310 pun susah...hehehe

mizzkechique said...

xsuke game ular, tp suke game congkak..

Masz Sidek said...

sy masih main game ni...
hp mak punya...
mak tak nak yg hp canggih, dia kata susah nak guna... cukuplah dpt buat sms dan call katanya... ;p

are_lin@yu said...

teringat balik dlu pun men game ni jugak..hehe

Edy Ramanov said...

rindu sangat kat game ni. walaupun simple tapi ni lah game yang masih lagi org yang pakai henpon nokia suka main.

Cik Nur said...

kelebihan hp 3310... tahanlasak, walaupun dah terburai byk kali..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...