Bukan Blog Kamu: Bahaya : Kamera dalam tandas untuk skodeng

Friday, April 20

Bahaya : Kamera dalam tandas untuk skodeng



kalau dah gila seks apa pun jadi... nak rakam aksi dalam tandas..
boleh buat bisnes gamaknya... hati2 wahai wanita sekalian...

Kisah benar : Seorang gadis yang membuang air besar terkejut
apabila kepala paip sebuah tandas di ibu negara mempunyai kamera.

maka hati-hatilah wahai terutamanya wanita di luar sana
ketika ingin bermandi-manda ataupun melepaskan hajat
di dalam tandas awam terutamanya... usha tandas itu dulu...
jika meragukan... baik cari tandas lain aje...
andai kata tak tahan.. hmmmmm ... pikirlah sendiri.. :((

jahatkan manusia yang tak bertanggungjawab camni...
moga ada segera tindakan di ambil jika anda terjumpa
tandas-tandas yang seperti gambarajah di atas itu...
kalau saya jumpa kamera camni.. saya tunjuk penumbuk!! haha..
patu saya pecahkan kamera tu guna objek keras.. ee geramm!


kredit gambar : sumber





Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

8 2 ORANG KATA:

eMMe said...

uih! bahaya tol! kalo tau tu camera, mmg tak masuk la toilet, sanggup kencin luar toilet, muahahaha!

Bert sihat?

Huda said...

uhh, serius menakutkannn

azam said...

adoi....orang tgh buang pun nak intai ke?? hehehhee....

mandi tak kot....mandi kat rumah je lebih baik

Masz Sidek said...

bahaya tol... memang gila... semua nak letak kemera...

are_lin@yu said...

bahayanya...kna hati2 ni.tkut jugak..

Edy Ramanov said...

jahat betullah org yg buat macma ni. apa pekdah ha buat macam ni? urghhh

Cik Nur said...

jahatnyaaa...! betul2 gila seks..!
ngoi sunggh..!
bahaya la..lepas ni kena chek betul2...xpernak tfikirkan..tempat2 mcm tu ade kamera..ish2..!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bahaya nye..
sampai macam ni sekali yea.
semoga Allah pelihara kita dari jadi mangsa mcm ni..
jaga2 yea masuk tandas
Pokok Manggis Depan Rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...