Bukan Blog Kamu: 130 siaran astro secara percuma bermula hari ini..

Friday, April 27

130 siaran astro secara percuma bermula hari ini..

selamat menonton sampai lebam bijik mata sehingga 6 May nanti..
boleh menonton semua channel kecuali astro first tak boleh pulak..

untungla penonton astro terutamanya yang tidak melanggan
hampir semua channel dalam astro.. kalau yang dah melanggan pakej
astro superpack contohnya mesti tak rasa sangat.. boleh la usha2
channel yang takde dalam senarai astro superpack tu kan hehe..

ok jugak astro buat macam ni.. sebagai tanda penghargaan mereka
buat penonton dan pelanggan setia astro meskipun ramai je
tak puas hati dengan perkhidmatan dan sebagainya...

harap astro dapat meningkatkan mutu perkhidmatan dan mengambil
kira setiap komen dari pelanggan.. terutamanya cerita yang sama asyik
berulang aje... nak ulang boleh tapi jangan la kerap sangat.. bosann!!
ada banyak2 channel pun tapi kalau dah cerita yang sama bosan jugak..
tahniah Astro dapat Best of the Best si Putra Awards 2012...




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

6 2 ORANG KATA:

azam said...

ni lah kan.....kata nak boikot tapi ....hehehehe

Astro punya cerita pasal naikkan harga tu macam mana ye??

BERT said...

katanya tak jadi... tapi tak tau lepas ni ape cite hehe

are_lin@yu said...

uihhh banyaknya..klu boring lg tak tau la.hehe

LiNda said...

tapi astro suke ulang cerita yg same je.Dah amik channel banyak2 pon stil kadang2 bosan tak tau nak tgok cite ape

BERT said...

hihi tau tappe :))

Pokok Manggis Depan Rumah said...

betul2.. sama aje..
cerita dah jadi mcm iklan dah..
harap2 lepas ni ada perubahan dari astro..
jaga la kepusaan hati pelanggan sikit..huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...