Bukan Blog Kamu: Gaya Jika Tidak Bersahur!!

Friday, July 27

Gaya Jika Tidak Bersahur!!




Hai kawan-kawan.... Puasa tak  harini?? saya kalau tak sahur di pagi hari
 alamak longlai la di siang hari... tiap2 pagi mesti nak bangun bersahur.. 
apetah lagi sekarang berbadan dua.. dah masuk 7 hari berpuasa..
Alhamdulillah.. masih kuat lagi untuk berpuasa nampaknya...
Janji tiap kali bersahur wajib ambik kurma 7-10 biji lepas makan nasi..


Tapi macam kes kat bawah ni kes puasa kategori macamana plak ye????
tak sahur kah?? terlebih sahur kah?? cirit birit kah?? 
gastrik kah?? atau berbadan dua juga kah?? lembiknya mereka!!

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


kehkehkeh.. jgn marrreeee....takmolah jadi lembik macam mereka
maka bersahurlah anda sekurang-kurangnya seteguk air...
banyak kelebihan bersahur selain dari kenyang perut kan...
ambik tips ini jika anda ingin bersahur dan kuat sepanjang berpuasa!


Petua Kurangkan Rasa Dahaga & Lapar Ketika Berpuasa


Tips Berselera Ketika Bersahur


Tips Berpuasa Ketika Mengandung



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

:: Mrs.Eady :: said...

melepek terus!

Kakzakie said...

Itu bukan tak bersahur tapi tak pernah berpuasa!!

Momo said...

tak pasal2 tergelak tengok gambar ni..hahah..yg tak boleh blah power ranger tuu..

LiNda said...

haha..memang tu dah tahap tak larat sangat dah tu

MizzTina said...

yg zirafah tu, xpatah tengkuk ke?? hahaha

Masz Sidek said...

yg baju biru tu tak boleh blah terus kak... hahahaha

eMMe said...

mmg lembik la badan tak makan sahur huhuhu... tapi bagus la..tak sahur pun tetap puasa kan..tapi mcm2 gaya la... hahahha!

are_lin@yu said...

hehehe comel yg baju biru tu ;-)..salam 7 ramadhan dear ;-)

Mrs Lurve said...

hahaha gmbr last tue, power ranggers. comel je kanggaru tue

Kak Izan said...

yang gambor tu posa gak.. tapi posa yang yuk.. hihihihi :)

Ayu Iman said...

hihi...teruk bebenor mereka tue..xkan smpai mcmtue sekali..

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri ye!

Cik Nur said...

kihkihkihkih..penat puasa gamaknya tu..panasss..!

Rai said...

muka masing masing macam kena paksa puasa..hahaha..

SoLy SoLicious said...

haaaa... smua mental down ha..xlarat..grrr

Wanieys said...

wani bgn sahur ambil air dgn kurma jer...klu makin nasi siap la pg tu mesti meloya jer tekak ni ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...