Bukan Blog Kamu: Duit Kertas Baru.. Terkini duit RM6 juga yang terbaru!!

Thursday, July 26

Duit Kertas Baru.. Terkini duit RM6 juga yang terbaru!!



Bersempena duit kertas baru, kerajaan mungkin akan
memperkenalkan duit RM6 juga bagi menggantikan RM2 yang telah
lama lupus dalam tempoh masa yang terdekat. 


Estimate akan diedarkan bukan pada hari raya puasa,
yang akan menjelma tak lama lagi...


Lebih mesra alam dan tiada pembaziran.

mari kita saksikan bersama duit RM6.oo yang baru..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


hahahaha larikkkkkkkkkkkk jangan marraaaaaaa!!!!!









Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

20 2 ORANG KATA:

Masz Sidek said...

hahahaha... siapa punya kerja ni... ;p

Kakzakie said...

Hihi... kakak terkena pepagi nie tak apa.. Kakak mula dlm hati kata makin teruk juga paras matawang kita kalau sampai RM6 pun nak dikeluarkan. Bukan standard dunia kan note 6 ringgit mana ada...

are_lin@yu said...

hahaha duit sapa la tu yer..hehe..nak kena ni ;-)..salam 6 ramadhan der ;-)

Kesuma Angsana said...

la , KA ingatkan betul2 ade tadi... salam perkenalan dan dah follow u yek 939

Wanieys said...

haaa dh agak duit 6 mesti jd cam tuh hihihi...sper la punya keje kan

eMMe said...

larat ke lari tu Bert... hahahaa...
tak baik tau kene kan org di pagi hari, redha je la erk... akak kejor ko Bert!

Saya Disini said...

isk3..sabo je la

ros_reeza said...

hehehhe.. Ros terkena pepagi ni kan..

p/s : cantik sangat duit tu.. nak, boleh ?

Kak Izan said...

hek eleh.. nak kena nie.. aips.. babab karang.. hahahahaha :D

:: Mrs.Eady :: said...

tipah tertipuuuuu..tidakkkk....

putryteya said...

hahhaa . ingatke dah de duit RM6 terbaru .. cisss . :D

ni mesti masuk washing machine ni

Adylia Qarissa said...

baca dari atas tadi dah pelik..ada ke duit rm6...scroll ke bawah 'aku terkene' hahahahaa

SoLy SoLicious said...

gggrrrrrrrr



sabar2..bln pose.... hahahaa

Mrs Lurve said...

excited kemain nk tgk btl ke ada, sekali hampeh huhuhuhu

lelamaisara said...

eeeee...tak baik..ingat betui tadi...hahahahaha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ingatkan betui2 la kuaq... aduhai.. haha (^___^)

L said...

hehe.. dah agak dah ni.. ish3.. nasib pose.. xmarah..=)

Arham Md Ali said...

^____^ Kreatif-kreatif.

Cik Nur said...

hahahahaha..kreatif betul..! unik oo duit ni..!

cik violet said...

hehe. akk ni. ingatkan ade betul2 la ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...