Bukan Blog Kamu: Bukan menghilang tapi merajuk je

Tuesday, July 3

Bukan menghilang tapi merajuk je



selama 2 minggu lamanya saya tak dapat online dan blogging..
tak menghilang... masih sihat dan kehidupan macam biasa dan bahagia..
apa yang menyebabkan saya tak online? sape yang merajuk??

setelah dipujuk kepada si perajuk.. setelah dibaiki hati si perajuk
maka si perajuk terpaksa akur dengan kehendak hati kami lakimini..
internet kami sudah pulih!!!!! yeahhhaaaaaaa!!! gembireeee gembireeee!!

line internet kami sudah rosak  2 minggu.. mati kutu rasanya takde tenet..
segala berita, aktiviti bersama si internet kesayangan tak dapat dijalankan..
kini tenet tidak merajuk lagi.. baiklah.. kami akan jaga hati tenet agar tidak
merajuk lagi.. kalau merajuk alamat buntu lagilah kami lakimini kebosanan..

bolehla blogging semula... yipiiee... mekasehhh...!!


Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

15 2 ORANG KATA:

Saya Disini said...

:)

:: Mrs.Eady :: said...

goooodddd :)

Pn. Sheila@CC said...

wahhh..... seronok bila tenet dh ok kan...:-)

eMMe said...

oh internet majuk, ingat tuan punye internet majuk,
sihat ye bert?
lame sungguh tak update
kangen bangat same lu!
hehehe~

welcome back blog dear!

BERT said...

ehhehe mekaceh2... sehat banget nih

Wanieys said...

owh line tenet prob....welcome back dear....lama xberupdate hihi..sihat lagi kan?

BERT said...

aah.. tertekan tak pat main ngan blog hihi.. yup sehat lagi cik wani hehe

putryteya said...

hehhe , ingatkan awak yg merajuk .internet yg merajuk . hahha

Ayu Iman said...

welcom back akk bert..hihi..jgn majuk la...t cmne iman folow entry seterusnya kan..=P

are_lin@yu said...

patutlah lama menyepi..hehe..lpas ni blh aktif blk kan ;-)

Cik Ecah said...

hahhaa moh kiter BW secara beramai2 :) heheh

Masz Sidek said...

ooohhh... internet merajuk rupanye... patutlah tak nampak akak 2 minggu ni... ;p

Tentang Kita said...

patut la lama tak nmpk tuan punya blog yg comel lote nie...selamat kembali

LiNda said...

patotla lame bert menghilang. Ingtkan bz...selamat kembali berblogging...:)

BERT said...

gembira dapat blogging balik hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...