Bukan Blog Kamu: Kenangan 2012.. Selamat datang tahun 2013

Thursday, December 27

Kenangan 2012.. Selamat datang tahun 2013

Memori sepanjang tahun.........


JANUARI
1. Ada family day di Port Dickson..antara kenangan terakhir 
 bersama atuk saya yang baru sahaja meninggal dunia laswik..
2. Ulangtahun cintan cintun Bert dan Amey yang ke 9..
tahun depan boleh sambut lagi... Insyaallah...

FEBRUARI
1. Adik bongsu saya bertunang pastu terus dapat berita gembira
bila pulang dari N9 ke Perak.. Saya akhirnya mengandung...

MAC
1. Percutian kami lakimini ke Hatyai dibatalkan... seddey!

APRIL 
1. Saya menang Shell RM20,000.. (klik link kalau tak baca lagi hihi)
2. Ulangtahun perkahwinan Bert & Amey yang pertama kali..
3. Irine Nadia datang singgah baca blog ni hehe.. *gayat sangat*


JUN
1. Meronda di Pulau Pinang 5 hari 4 malam tapi masa tu saya
 demam teruk maka jadi 3 hari aje.. gagahkan jugak berjalan demam2.. 
balik dari PP saya terus ke spital terdekat dengan umah untuk cek 
tapi akhirnya ditahan ward.. kesiannnn hihihi

OGOS
1. Ulangtahun BUKAN BLOG KAMU yang keempat...
2. Saya dapat penyakit masa peknen.. maka tak dapat 
puasa penuh..cuti seminggu sebab kene makan ubat isk isk isk..

SEPTEMBER
1. Buat pemeriksaan di hospital putrajaya sebab sakit perut
yang amat sangat... nasib baik tak bersalin awal.. kalau tak........


OKTOBER
1. Selamat melahirkan baby boy yang pertama... syukurr.....
2. Keajaiban melanda apabila anak saya memilih namanya sendiri..

DISEMBER
1. Saya baru kehilangan atuk tersayang dalam bulan ni.. ALFATIHAH..

*Perkataan yang ditebalkan adalah link pada kisah tersebut*

SELAMAT TINGGAL 2012... SELAMAT DATANG 2013!!!




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

16 2 ORANG KATA:

MaMa Rey said...

bestnya yang April tu..hehehe

MizzTina said...

bagus btl, ingt semua.. sy lupa dh.. hahaha

are_lin@yu said...

byk kngan manis kan...;-)...

permatabiru said...

kenangan manis sentiasa di ingatan..

lelamaisara said...

menag adiah dari shell tu..hehehhe..
20 ribu lagi tu..kalu kena mcm tu memang tak leh percaya kan...

Qhaifa Nur said...

ptut ada list mcm ni..senang buat kita ingat apa yg berlaku...

merpatisejoli45 said...

walaupun dh jd kenagan, tak smetinya di lupekn kn? :)

Cik Nur said...

lagi beberapa hari sajalah....

Rai Ourkizuna said...

akak gi baca entry menang 20k.. kahkahkah..

Kesuma Angsana said...

byk betul kenangan ye 2012 ni

Kakzakie said...

Memori yg begini tak mudah luput dalam ingatan Bert.

Mrs Velentine said...

yang penting kehadiran isaac dalam hidup umu kan

nik ros said...

bestnyer.dapat 2o ribu tu.hehe

Che Rosliza Che Mat said...

Semua ingat siap ada tarikh lagi...

Cinta Misteri said...

Ank bert pilih nama sendiri???? Kena terjah ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak kenangan manis kan...moga tahun baru ni akan lebih bermakna buat bert sekeluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...