Bukan Blog Kamu: Alamak.. hadiah kahwin kini terguna!

Thursday, December 13

Alamak.. hadiah kahwin kini terguna!




setahun 7 bulan dah berkepuk dan bersawang malahan berabuk 
dalam stor baru nak guna hadiah kawen abang saya kasik..

proses pemasangan yang takkan reti saya nak pasang..
maka tugas cik laki la memasangnya ya tanpa mannual
kononnya.. maka diguna sahaja akal logik mana nak pasang..



ok dah siap dipasang.. ok Nawfal jom jenjalann!!




Pesanan ringkas dari tuan blog...

Tak dapat nak online buat masa ni... cuma entry autopublish..
nanti dah pulih semangat.. saya online semula ya.. daaaa



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

18 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

advance sungguh bagi stroller sebagai hadiah kahwin..hahaha..

MizzTina said...

bgs btl adiah kawen tu..


pulih semangat? nape ni?

Masz Sidek said...

heheh... lama nya simpan baru dpt guna.... :)

semoga kak bert cepat sembuh...

Norhaizan hakim said...

Tapi bahaya la bagi barang baby as hadiah kawen..buatnya orang tu dah 3 tahun masih tak dapat anak..tak ke makan hati nengoh hadiah tu..

Semoga semangat Bert cepat pulih dan berkobar2 lepas ni..

Mrs Lurve said...

wahhh nawfal dh pegi jalan2 mana tue hehehehhe

Qhaifa Nur said...

dh jimat BERT tak payah beli...
perlu ada stroller ni jika nak berjalan......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

stroller sbg hadiah kawin..advance betol tu haha..owh naufal best la tu dh g jenjalan hehehe

Cik Nur said...

wahh..dapat hadiah kawin stroller tu ye...
hebat..!!

Kakizan Omar said...

hadiah tu kan doa.. :D

misshannajr said...

hehe..tp kdg2 kesian juga kalau bg barang2 keprluan baby kat pengantin baru..kot la lambat nak dapat rezeki kesian pulak huhu..kalau yg dapat rezeki awal tu untung la sbb byk brg2 baby org bagi hehe

Cho Zila said...

macam2 orangni yerk.. nasib lerh gak gunakan..

LiNda said...

huhu..advancenye hadiah kawin bert dpt..kihkih.Rezeki nawfal kan..:)

zariffzarifah said...

alhamdulillah rezeki naufal 2... smg cpt sembuh ye puan bert

Zana Ariana said...

Untung lah, tak yah beli dah utk Nawfal ye..:)

ros_reeza said...

Jarang orang bagi hadiah cam ni kan.. hihi..Alhamdulillah... apapun, berguna jugak kan benda ni..

Kesuma Angsana said...

ada juga guna nyer ye

lelamaisara said...

hadiah kawin ke...wahhhh..bagusnye...:)

Che Rosliza Che Mat said...

cantik kereta tolak tue...untung dapat hadiah...tak payah beli hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...