Bukan Blog Kamu: Kenapa duit Nuffnang tinggal kosong? arghhh tidakk!!

Friday, December 28

Kenapa duit Nuffnang tinggal kosong? arghhh tidakk!!


Dahla kosong!! pastu tukar jadi NON-GLITTERATI plak tuuu...
ape da jadi ni haaaa?? arghhh tensennnn tensennnnn!!
Rileksss rilekssss............ tarikk napasss.... hembossss wuhuuuu...

Cemana tak kosong....! ni dah kali ketiga saya klik CASH OUT..
sebab dah 2 kali apply 2 kali jugak kene reject.. dah tanya dah kenapa
dan saya dah dapat jawapannya.. ok fine.. tunggu lagilah nampaknye..
bebaru ni saya klik lagi cash out untuk kali ketiga... harap-harap mengharap
 kali ni tak kene rijek lagi.. bile la nak merasa duit nuffnang ni.. haiya!!

Yang pelik kenapa saya tetiba jadi NON-GLITTERATI plak ni?
sebelum ni sememangnya GLITTERATI member la... isk isk!!

Sabar separuh dari Iman.. Tak lari gunung dikejar..
macam2 ayat la nak pujuk diri sendiri hihi.. tunggu lagila... hmm




Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

25 2 ORANG KATA:

Rai Ourkizuna said...

komplen komplen..untung untung dia bagi BE pulak sbb nak beli jiwa.. hahah..

are_lin@yu said...

laa camna boleh jadi non glitterati plk..plik ni.

:: Mrs.Eady :: said...

erks..

Zuraidah Butang said...

sy pun pernah jadi non glitteri..pastu taye kat nuffnang...nanti nuffnang terangkan mcm mane nak jadi glitteri balik..:P

Qashmere said...

Eh kenapa kena rejek cashout tu. Saya ni pertama kali cashout nuffnang. Lepas tu Bank Advice dah diemailkan. Tapi cheque nye sampai hari ni tak dapat pon. Masih menunggu. Jangan kene rejek jugak naya ler. Huhuhu...

Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

Blog Qashmere
Take Care Sis!

man said...

sabar2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Mrs Velentine said...

tanya htr tiket..huhu

Kakzakie said...

Nasib baik boleh pujuk diri sendiri..

dwaty said...

baru plan nak cash aut... nanti2lah DULU...huhuhu... sabar yer... pasti ada jalannya... hehehe

nik ros said...

kena tanya kat nuffnang balik tu
ada la tersilap kat mana2 tu.

azam said...

kesilapan yang tak terduga la tu.....

selalunya la......hehehe

izzah said...

boleh plk jd gitu....wat report kak...

Nisah Idham said...

hehe, akak punye memang sentiasa kosong, cane tu ??

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya mereka yang berani gagal dapat meraih keberhasilan
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Che Rosliza Che Mat said...

Akak pun non-glitterati jugak huhuhu

Qhaifa Nur said...

tak perasan pulak nuffnang saya...kena check ni...

bilalah cik nuffnang nak beri cek kat saya pula,lama tunggu ni he...

~ yus ~ said...

Cuba check, pernah tak Umu share link Says dalam blog ni. Rasa kalau pernah dan link tu masih ada di blog, tu yg jadi non-glitterati tu. Kak yus hari tu pun kena, buang semua link Says, terus dia beri balik status glitterati tu...

p/s: dari hari tu masih reject ke? Akak pun baru ingat nak cash kali ke 3 ni, skrg ramai yg cakap cheque lambat dapat ya.

BERT said...

aah la kak yus.. terima kasih bagitau.. nanti saya buang iklan2 tu kak huhu..

MaMa Rey said...

sabar BERT..hehehe

Cinta Misteri said...

Uitttt...mana poi duitnya????? Sabo lah yea bert. Adalah tu tersolet kek mano mano

dEdEQ dE wIshEs said...

ERK ? P TANG MANE SUME TU ? HAISHH .. SBAR ERK .. SABAR

ros_reeza said...

Sabar ye kak bert.. tak mau sedih sedih k :-)

ros_reeza said...

Sabar ye kak bert.. tak mau sedih sedih k :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal jd non glitteri bert

Cik Nur said...

nur pernah gak bertukar statsu mcm ni..
cuba tanya pihak nuffnang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...