Bukan Blog Kamu: Cara Nak Bezakan Madu Asli dan Palsu!

Monday, December 31

Cara Nak Bezakan Madu Asli dan Palsu!


Ok sekian..harap dapat bezakan madu tersebut hihihihi...
Entry terakhir untuk 2012 besok dah jadi tahun depan..
Maka Selamat Tahun Baru untuk sumorang..
Ketemu lagi tahun depan yaaaa!!



Terima Kasih Sudi Singgah Dan Komen Bukan Blog Kamu

12 2 ORANG KATA:

LiNda said...

selamat tahun baru bert. semoga 2013 lebih murah rezeki n bahagia with family :)

♥ ROS ♥ said...

Aduh.. Kalau madu ke rumah tu lain dah bunyi nya..ajhahaha... Selamat tahun baru..

Rai Ourkizuna said...

madu lain ni.. hahaha..

selamat tahun baru bert.. have a happy new year!

Qhaifa Nur said...

berhati-hati dgn madu asli he..he..

selamat tahun baru 2013...

Mrs Velentine said...

nice tips..

are_lin@yu said...

hahaha jgn dicuba madu asli yg last tu.hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh mcm tu...

happy new yer bert...hug n kiss tuk nawfal tau

nik ros said...

selamat tahun baru

tu madu nak cari nahas tu..tak manis langsung tu...hehe

ros_reeza said...

hihi.. ros ada baca jugak di fb ni.. senyum sampai ke telinga.. ingatkan tips yg betul.. rupanya melencong...

Cinta Misteri said...

hahaha...klau ada madu yg asli tu, cara nk menguji, kita bakar rambut dia, klau terbakar hangus itu mmg madu asli.

pha is said...

lagi satu cara nak test, lelup lidi dalam madu tu, kemudian keluarkan, then bakar hujung lidi yang kena madu.. kalau tak bakar, madu ori...

Cik Nur said...

tips yg last tu tak menahan..hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...